SBB Bužim: Podrška nezavisnom kandidatu Kudeliću

Saopćenje za javnost

SBB Bužim: Podrška nezavisnom kandidatu Kudeliću

Objavljeno na dan 15.02.2019 - 09:35 | Izvor: USKinfo.ba | avaz.ba


Povjereništvo OO SBB-a Bužim je na danas održanoj sjednici dalo punu podršku Nedžadu Kudeliću, nezavisnom kandidatu na prijevremenim izborima za općinskog načelnika općine Bužim, koji će se održati u nedjelju, 17. februara.  

- Naša podrška isključivo se temelji na programskim ciljevima te konkretnim projektima koje Općina Bužim mora provoditi zajedno s kantonalnim organima vlasti, a u kojima svoje učešće ima SBB, zajedno s drugim partnerima. Za realizaciju projekata neophodno je imati načelnika općine koji će biti na raspolaganju svim građanima, koji će uraditi neophodne pripreme za projekte koji će se finansirati s kantonalnog nivoa. 

Tu, prije svega, mislimo na projekt bužimske obilaznice, rekonstrukciju stare osnovne škole, izgradnju policijske stanice te nastavak ulaganja u putnu mrežu i vodosnabdijevanje. 

Kako bismo iskoristili političku naklonost kantonalnih i drugih organa vlasti, pozivamo građane Bužima i simpatizere SBB-a da izađu na nedjeljne prijevremene izbore i daju podršku Nedžadu Kudeliću, nezavisnom kandidatu za načelnika - piše u izjavi Agana Bunića, predsjednika Povjereništva SBB-a Bužim.

KOMENTARI
Tvoj stav je bitan. Dodaj komentar na ovu vijest ...


FACEBOOK
USKinfo.ba - Naše priče / Naša stvarnost?


USKinfo.ba
Izdvojene vijesti


POVEZANE VIJESTI


VIJEST SEDMICE


VIDEO SEDMICE

INFO BOX


Copyright © 2013 - 2015 USKinfo.ba - Informativni portal | Web developed by IDK Studio - Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača!