Show Zvijezde ''podijelile'' Hrvate: Sramota da nije pobijedio u vlastitoj državi

Reakcije

Show Zvijezde ''podijelile'' Hrvate: Sramota da nije pobijedio u vlastitoj državi

Objavljeno na dan 22.12.2018 - 14:52 | Izvor: USKinfo.ba | radiosarajevo.ba


Finale Zvijezda neke je oduševilo, dok su drugi ostali razočarani.

Sudeći po komentarima na društvenim mrežama, pobjednici Ilmi Karahmet najveća je konkurencija između preostala četiri finalista bio Splićanin Roko Blažević.

"Roko dušo od srca sam ti željela pobjedu jer si je ti zaslužio, pjevao si božanski, emotivno... no kao po običaju najbolji ne pobjeđuju?! No bit ćeš ti velika zvijezda jer si NAJBOLJI", poručili su mu.

"Bravo Roko... Svi znamo da si ti pobjednik, bez obzira... Izgleda da po drugi put naš krasni prekrasni žiri ne vidi u tebi zvijezdu. Imaš ti pravo.. Odi van lijepe naše.. Tamo ćeš bit cijenjen... Roko pobjednik", dodali su drugi.

"Bravo Roko!!! Čestitke za Ilmu, odlično pjeva, ali nije zvijezda! Nema scenski nastup zvijezde! Roko i odlično pjeva i ima scenski nastup, svoj je i pjeva na svoj način i on je zvijezda i zato bit će velika zvijezda! Vi ne birate ko zna da pjeva, nego i ko je zvijezda na sceni! Roko je od prvog nastupa nastupio kao zvijezda, konstantno je bio zvijezda ! Dečko ima harizmu, svoj stil i za mene je on pobjednik. Bravo Roko", poručuju treći.

Bilo je i onih koji bi mu pobjedu dali odmah samo zato što je iz Hrvatske. Ironično je što je Roko pobjednik Pinkovih zvjezdica koje su se snimale i emitirale u Srbiji pa bi takvom logikom ostao bez te pobjede.

"Roko, najbolji si, za mnoge si ti pobjednik, samo eto živimo gdje živimo, sramota za žiri, rtl, posebice Huljića koji je Splićanin da dečko u vlastitoj državi s takvim talentom i glasom ne bude proglašen Zvijezdom. SRAMOTA", poručila je jedna gledateljica.

"To je odlika nas Hrvata, daj drugom samo ne svome... žalosni ste", dodali su drugi.

Nekima su takvi pogledi na takmičenja već dosadili.

"Joj daj naporni ste s tim ko će koga nego svoj svoga... očito nisu gledali odakle ko dolazi nego kako ko piva.. Roko je odličan pivač i bija je moj favorit al brate ovo kako je Ilma otpivala C. Dion je vrhunski", poručila je jedna gledateljica.

"Roko je pobijedio u Srbiji kao Hrvat sad je Bosanka kod nas i gdje je tu problem žena je zaslužila pobjedu", dodala je druga.

"Nije važno ko je i odakle je. Svi smo mi bili nekada iz jedne zemlje koja se zvala Jugoslavija i sve dobro razumijemo i pričamo tako reći istim jezikom. Ja ne mogu da shvatim da ljudi još uvijek sve gledaju na nacionalnoj osnovi. I u Srbiji svaki put na grandu odnese pobjedu Bosanac. Znači ne gleda se to, nego ko je rođen za taj posao. Samo lupate bez veze i presipate iz šupljeg u prazno", zaključili su neki. 
PODIJELI OVU VIJESTKOMENTARI
Tvoj stav je bitan. Dodaj komentar na ovu vijest ...


FACEBOOK
USKinfo.ba - Naše priče / Naša stvarnost?


USKinfo.ba
Izdvojene vijesti


COVID-19
Prikaz zaraženih u Bosni i Hercegovini | Izvor: Klix.ba

Copyright © 2013 - 2020 | USKINFO PROMOCIJA d.o.o. | Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača!