Sin koji je majku nasmrt pretukao ašovom izvršio još jedan krvavi zločin

Zbog njega se cijela porodica odselila

Sin koji je majku nasmrt pretukao ašovom izvršio još jedan krvavi zločin

Objavljeno na dan 17.04.2019 - 05:26 | Izvor: USKinfo.ba | avaz.ba


Miljan Zlatković (31) koji je osumnjičen da je u nedjelju ašovom ubio svoju majku u porodičnoj kući u Kaluđerici, 2010. godine osuđen je na godinu i četiri mjeseca zatvora zbog nanošenja teških tjelesnih povreda u tuči u Somboru, saznaje Blic.

Osumnjičeni za ubistvo majke, Zlatković, prema informacijama do kojih je došao Blic, do prije nekoliko godina živio je sa porodicom u Somboru. Međutim, nakon što je 2010. godine učestvovao u tuči u kojoj je jedna osoba nastradala, čitava porodica preselila se u Kaluđericu.

- On je te 2010. sa grupom muškaraca učestvovao u tuči u Somboru. Tada su tukli jednog muškarca. Od povreda muškarac je preminuo, a Zlatković je osuđen samo za nanošenje teških tjelesnih povreda - kaže izvor upoznat sa slučajem.

Zbog ovog djela, Zlatković je odležao kaznu od godinu i četiri mjeseca.

- Nakon toga oni su porodično prešli da žive u Kaluđericu - kaže izvor.

Podsjetimo, Miljan Zlatković u nedjelju nešto poslije 14 sati, kako se sumnja, u naletu bijesa uzeo ašov i majku udario nekoliko puta.

Koban udarac bio je u glavu, od kojeg je na licu mjesta Bosanka preminula.

Prema prvim informacijama, Bosanka i njen sin bili su sami kod kuće kada se desila tragedija.

- Kada se Miljanov otac vratio kući, zatekao je beživotno tijelo svoje supruge i sina kako stoji pored nje. Panično je počeo dozivati u pomoć. Pozvao me je i rekao: "Komšo, zovi policiju i Hitnu pomoć". Nakon toga sam otišao tamo, a moja kćerka je pozvala nadležne - ispričao je komšija koji je prvi pritekao u pomoć.

Nakon što je ubio majku, Zlatković je mirno sačekao policiju.

Komšije dodaju i da ga niko nije dobro poznavao.

- Vlasnici kuće žive u Francuskoj. Evo, zvali su da pitaju šta se desilo. U šoku su. Neprestano pitaju za neke detalje. Ove njihove stanare rijetko ko od nas zna. Ne družimo se mnogo. Samo se pozdravimo tu i tamo u prolazu. Ne možemo vjerovati da se u našem komšiluku desio ovakav zločin - rekao je jedan od komšija.

Ovaj mladić poznat je kao problematičan, a sumnja se da je imao i problem sa narkoticima.

KOMENTARI
Tvoj stav je bitan. Dodaj komentar na ovu vijest ...


FACEBOOK
USKinfo.ba - Naše priče / Naša stvarnost?


USKinfo.ba
Izdvojene vijesti

Copyright © 2013 - 2019 USKinfo.ba - Informativni portal | Web developed by IDK Studio - Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača!