Sin ubijenog Marija Tolića: Pravda je zadovoljena, sad idem ocu na grob odnijeti cvijeće

Sendi Tolić, sin ubijenog Marija Tolića

Sin ubijenog Marija Tolića: Pravda je zadovoljena, sad idem ocu na grob odnijeti cvijeće

Objavljeno na dan 16.04.2015 - 14:18 | Izvor: USKinfo.ba | USKinfo.ba / Klix.ba


Sendi Tolić, sin ubijenog Marija Tolića, za čiju je brutalnu likvidaciju, između ostalog, organizirana kriminalna grupa Zijada Turkovića danas proglašena krivom te osuđena na 95 godina zatvora, kazao je danas nakon izricanja ove presude da je pravda u ovom slučaju konačno zadovoljena.

"Konačno su ti kriminalci dobili ono što su zaslužili, pravda je pobijedila.Ovo je veliki dan za pravosuđe BiH. Hvala hrabrim istražiteljima koji su se borili da strpaju iza rešetaka okrivljene koji ne zaslužuju niti jednog jedinog dana slobode", kazao je Tolić. 

Zahvalio je i tužiteljima koji su uporno radili na dokazivanju krivnje Turkovića i njegove kriminalne organizacije za mnoga teška krivična djela koja im se stavljaju na teret. 

"Hvala najhrabrijoj ženi u Bosni za mene, tužiteljici Diani Kajmaković i tužitelju Olegu Čavki. Sada idem da na grob svoga oca odnesem cvijeće", kazao je Tolić.

KOMENTARI
Tvoj stav je bitan. Dodaj komentar na ovu vijest ...


FACEBOOK
USKinfo.ba - Naše priče / Naša stvarnost?


USKinfo.ba
Izdvojene vijesti

Copyright © 2013 - 2019 USKinfo.ba - Informativni portal | Web developed by IDK Studio - Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača!