Sjajni Zmaj razjasnio sve dileme oko toga želi li igrati za BiH i pohvalio Spahića

!

Sjajni Zmaj razjasnio sve dileme oko toga želi li igrati za BiH i pohvalio Spahića

Objavljeno na dan 09.10.2019 - 10:18 | Izvor: USKinfo.ba | radiosarajevo.ba


Nakon današnjih objava o tome da Emir Dilaver, igrač Dinama, žali što nije nastupao za Austriju, oglasio se i sam nogometaš koji je istakao da mu je muka od izvrtanja njegovih riječi.

On je, između ostalog, rekao da mu se često dešava da se njegove izjave tumače kako to nekima odgovara, ali da su pojedini mediji pretjerali u tome.

Istakao je kako nema smisla da se njegove riječi okreću zbog klikova, te da je u svom životu sve stekao svojim radom, trudom, zalaganjem i odricanjem.

"Bosnu i Hercegovinu nisam odabrao, jer ga Austrija nije htjela. Poštujem zemlju u kojoj su rođena moja djeca, te poštujem državu u kojoj trenutno igram", kazao je Dilaver.

Pročitajte njegovu detaljnu objavu:

Facebook: Detaljna izjava Emira Dilavera

Inače, Dilaver je jasno stavio do znanja da će u budućnosti igrati za reprezentaciju naše zemlje, te je automatski postao interesantan medijima u Austriji.

U opširnom razgovoru za austrijski krone.at, Dilaver je poručio da je veliku ulogu u tome da igra za naš nacionalni tim imao i bivši kapiten naše reprezentacije Emir Spahić.

KOMENTARI
Tvoj stav je bitan. Dodaj komentar na ovu vijest ...


FACEBOOK
USKinfo.ba - Naše priče / Naša stvarnost?


USKinfo.ba
Izdvojene vijesti

Copyright © 2013 - 2019 USKinfo.ba - Informativni portal | Web developed by IDK Studio - Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača!