SKANDALOZNI STATUS O SREBRENICI! Slobi iz Zadruge je ubijanje i prolivanje krvi PONOS I DIKA!

Srbija

SKANDALOZNI STATUS O SREBRENICI! Slobi iz Zadruge je ubijanje i prolivanje krvi PONOS I DIKA!

Objavljeno na dan 10.12.2017 - 14:55 | Izvor: USKinfo.ba | ekskluziva.ba


Pinkova zvezda Sloba Radanović je uspio da "ostvari" svoj san - da postane poznat! Samo što je sve otišlo u drugom smijeru, pa trenutni učesnik Zadruge ne silazi s naslovnih strana i portala, ali ne zbog talenta, već zbog toga što je suprugu Kiju prevario sa Lunom Đogani - pred milionima ljudi. O Slobi Radanoviću se svaki dan pojavi neki novi detalj iz njegovog života, a ovoga puta je objelodanjen skandalozni status kojim veliča masovno ubijanje ljudi u Srebrenici.

Sloba Radanović je prvenstveno preljubom, a potom i svojim ponašanjem u Zadruzi postao jedan od najomraženijih likova u javnosti. Čini se kako je njegov talenat za pjevanje pao u drugi plan, te je medijima postao zanimljiv  iz sasvim drugih razloga.
 
Sloba je na društvenim mrežama bio veoma aktivan, naročito na Twitteru gdje je pisao raznorazne statuse. Ipak, jedan od posljednjih objelodanjenih, napisan 5. avgusta 2013. godine je potpuno šokirao javnost.
 
Naime, Sloba je napisao: ``Dok je god za Hrvate Oluja oslobodilačka akcija, za mene je Srebrenica ponos i dika``.

Većina njih je osudila Slobin potez, te su istakli kako su šokirani govorom mržnje i da neko ovako mlad podržava ubijanje naroda.

 

KOMENTARI
Tvoj stav je bitan. Dodaj komentar na ovu vijest ...


FACEBOOK
USKinfo.ba - Naše priče / Naša stvarnost?


USKinfo.ba
Izdvojene vijesti


POVEZANE VIJESTI


VIJEST SEDMICE


VIDEO SEDMICE

INFO BOX


Copyright © 2013 - 2019 USKinfo.ba - Informativni portal | Web developed by IDK Studio - Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača!