Skrivene poruke na Viberu: Sve što trebate znati

Tech

Skrivene poruke na Viberu: Sve što trebate znati

Objavljeno na dan 11.06.2021 - 11:16 | Izvor: USKinfo.ba | ba.n1info.com / Foto:LIONEL BONAVENTURE / AFP


Skrivene poruke na Viberu pružaju dodatnu razinu privatnosti. Zaštićeni su PIN-om i na prvi su pogled nevidljivi znatiželjnicima koji se domognu vašeg uređaja.

Kako sakriti ili otkriti razgovor?

Procedura skrivanja i otkrivanja razgovora u Viberu je siguran i brzi proces. Za skrivanje razgovora otvorite Viber i odite na ekran sa razgovorima. Tamo povucite prstom razgovor prema lijevo i birajte ‘Hide’ ako koristite iOS ili držite razgovor i na izborniku birajte ‘Hide Chat’ ako ste na Androidu. Upišite tajni PIN i izabrani razgovor bit će skriven, piše tportal.

Ako želite ponovno otkriti tajne poruke, otvorite razgovor, povucite lijevo ili pritisnite na ikonicu zupčanika u gornjem desnom kutu ekrana. Spustite se sve dok ne pronađete opciju ‘Unhide this Chat’ i tamo upišite PIN ili iskoristite prepoznavanje biometrijom. Razgovor će nakon toga ponovno postati vidljiv i moći ćete ga pronaći u listi.

Kako vidjeti skrivene razgovore?

Ako želite vidjeti vašu listu skrivenih razgovora u Viberu, postupak je vrlo jednostavan. Prvo otvorite VIber, skrolajte prema dolje i pronađite ikonu za pretragu. U nju upišite ime kontakta s kojim vodite tajni razgovor. Vidjet ćete poruke i dobiti mogunost nastavka razgovora.
PODIJELI OVU VIJESTKOMENTARI
Tvoj stav je bitan. Dodaj komentar na ovu vijest ...


FACEBOOK
USKinfo.ba - Naše priče / Naša stvarnost?


USKinfo.ba
Izdvojene vijesti


COVID-19
Prikaz zaraženih u Bosni i Hercegovini | Izvor: Klix.ba

Copyright © 2013 - 2020 | USKINFO PROMOCIJA d.o.o. | Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača!