SLUŽBENA potvrda za USKinfo.ba: Evo šta se desilo jutros u Midžić-mahali

Obračun započeo na drugom mjestu

SLUŽBENA potvrda za USKinfo.ba: Evo šta se desilo jutros u Midžić-mahali

Objavljeno na dan 13.06.2019 - 11:48 | Izvor: USKinfo.ba |


Policijskoj stanici Bihać jutros je u 05:20 prijavljen slučaj da se u blizini Autobusne stanice više migracionih lica fizički sukobilo, te da je jedan pucao iz pištolja. Građani su intervenisali, a jedan od njih je i naš pripadnik koji nije bio na dužnosti, a koji je zadržao ovo lice. Dolaskom na lice mjesta utvrđeno je da isti kod sebe posjeduje pištolj i da se radi o plinskom pištolju. Pored njega, na licu mjesta su zadržana još četvorica, koji su državljani Maroka i Pakistana. U ovim trenucima se utvrđuje kako je osoba nabavila plinski pištolj, je li pucala  samoodbrani, kao i gdje je započet ovaj sukob.

Ove informacije za USKinfo.ba saopćio je portparol MUP-a USK-a, Ale Šiljdedić. 

Neslužbeno, sukob su započeli migranti koji borave u Đačkoj ulici u privatnom smještaju, te se on nastavio i na gore navedenom mjestu. Neslužbeno saznajemo i to da postoji pretpostavka da je lice koje je upotrijebilo plinski pištolj, već bilo deportovano.

S obzirom da smo jutros u 8 sati provjeravali izvještaj policije o događajima u protekla 24 sata i nismo pronašli ovo djelo, pitali smo policiju za komentar, te nam je saopćeno da ovaj događaj ulazi u sutrašnji izvještaj. 

Uskoro više informacija. 

KOMENTARI
Tvoj stav je bitan. Dodaj komentar na ovu vijest ...


FACEBOOK
USKinfo.ba - Naše priče / Naša stvarnost?


USKinfo.ba
Izdvojene vijesti

Copyright © 2013 - 2019 USKinfo.ba - Informativni portal | Web developed by IDK Studio - Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača!