Splitskog ubicu policija nije uspjela ispitati, poslali ga na psihijatriju

!

Splitskog ubicu policija nije uspjela ispitati, poslali ga na psihijatriju

Objavljeno na dan 13.01.2020 - 14:07 | Izvor: USKinfo.ba | radiosarajevo.ba


Splitskog trostrukog ubicu, 25-godišnjeg Filipa Zavadlava, koji je u subotu poslijepodne u središtu Splita kalašnjikovom usmrtio trojicu muškaraca, jutros nisu uspjeli ispitati na Županijskom državnom odvjetništvu u Splitu.

Zavadlav je proglašen raspravno nesposobnim i poslat će se na psihijatrijski odjel zatvorske bolnice u Zagrebu, javlja Slobodna Dalmacija.

Kako neslužbeno saznaju, bio je potpuno rastrojen, nije bio u stanju odgovarati na pitanja, a izgleda da je tokom noći i jutros u pritvorskoj jedinici govorio o suicidalnim mislima.

Ročište za ispitivanje splitskog ubice bilo je zakazano za 10 sati, a kada je tužitelj Žarko Štrbac vidio kakva je situacija pozvao je stalnu sudsku vještakinju psihijatricu Dolores Britvić. 

Iza podne je zakazano ročište na kojem će se odlučivati o istražnom zatvoru, nakon čega Filip Zavadlav može biti upućen u bolnicu za osobe lišene slobode na Svetošimunskoj cesti u Zagrebu.

Splitska policija je protiv njega podnijela kaznenu prijavu zbog trostrukog ubistva i općeopasne radnje na štetu četiri osobe.

Nakon završenog kriminalističkog istraživanja, Zavadlav je sinoć predan pritvorskom nadzorniku.

KOMENTARI
Tvoj stav je bitan. Dodaj komentar na ovu vijest ...


FACEBOOK
USKinfo.ba - Naše priče / Naša stvarnost?


USKinfo.ba
Izdvojene vijesti

Copyright © 2013 - 2019 USKinfo.ba - Informativni portal | Web developed by IDK Studio - Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača!