Splitskog ubicu policija nije uspjela ispitati, poslali ga na psihijatriju

!

Splitskog ubicu policija nije uspjela ispitati, poslali ga na psihijatriju

Objavljeno na dan 13.01.2020 - 14:07 | Izvor: USKinfo.ba | radiosarajevo.ba


Splitskog trostrukog ubicu, 25-godišnjeg Filipa Zavadlava, koji je u subotu poslijepodne u središtu Splita kalašnjikovom usmrtio trojicu muškaraca, jutros nisu uspjeli ispitati na Županijskom državnom odvjetništvu u Splitu.

Zavadlav je proglašen raspravno nesposobnim i poslat će se na psihijatrijski odjel zatvorske bolnice u Zagrebu, javlja Slobodna Dalmacija.

Kako neslužbeno saznaju, bio je potpuno rastrojen, nije bio u stanju odgovarati na pitanja, a izgleda da je tokom noći i jutros u pritvorskoj jedinici govorio o suicidalnim mislima.

Ročište za ispitivanje splitskog ubice bilo je zakazano za 10 sati, a kada je tužitelj Žarko Štrbac vidio kakva je situacija pozvao je stalnu sudsku vještakinju psihijatricu Dolores Britvić. 

Iza podne je zakazano ročište na kojem će se odlučivati o istražnom zatvoru, nakon čega Filip Zavadlav može biti upućen u bolnicu za osobe lišene slobode na Svetošimunskoj cesti u Zagrebu.

Splitska policija je protiv njega podnijela kaznenu prijavu zbog trostrukog ubistva i općeopasne radnje na štetu četiri osobe.

Nakon završenog kriminalističkog istraživanja, Zavadlav je sinoć predan pritvorskom nadzorniku.
PODIJELI OVU VIJESTKOMENTARI
Tvoj stav je bitan. Dodaj komentar na ovu vijest ...


FACEBOOK
USKinfo.ba - Naše priče / Naša stvarnost?


USKinfo.ba
Izdvojene vijesti


COVID-19
Prikaz zaraženih u BiH i ostalim zemljama regije

Copyright © 2013 - 2020 | USKINFO PROMOCIJA d.o.o. | Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača!