Sramota iz Posušja: Podijelili sliku Wagnerovog oca, a zaboravili zastavu BiH

BiH

Sramota iz Posušja: Podijelili sliku Wagnerovog oca, a zaboravili zastavu BiH

Objavljeno na dan 01.04.2020 - 11:44 | Izvor: USKinfo.ba | radiosarajevo.ba


Na portalima u Bosni i Hercegovini danas se u rekordnom roku počela dijeli fotografija oca Wagner Santosa Laga, najboljeg strijelca u historiji Premijer lige Bosne i Hercegovine, koji je oduševio sve navijače HŠK Posušje, slikajući se u dresu bivšeg člana BH Telecom Premijer lige naše zemlje. 

No, ono što je promaklo pojedincima je sramotan potez moderatora zvanične Facebook stranice Nogometnog kluba Posušja, koji je uz fotografiju Wagnerovog oca kako pimpla loptu i prigodan tekst zahvale "legendi" i rečenicu "u dalekom Brazilu, plavo-bijelo je u modi", dodao niz prigodnih emotikona, ali je propustio da stavi i zastavu Bosne i Hercegovine.

Moderator stranice tako nije propustio da stavi zastavu Brazila, što je i logično, ali se na objavi našao i emotikon zastave Hrvatske, koji s Wagnerom, ali i HŠK Posušje nema baš nikakve veze, sem blizine granice. 

Žalosno je da u ovakvoj lijepoj Bosni i Hercegovini žive ljudi koji ne priznaju našu državu, a redovno traže pogodnosti sa svim mogućih strana od nje.

To se odnosi i na moderatora ove stranice HŠK Posušja, koji je imao "hrabrosti" staviti zastavu Hrvatske, ali ne i države u kojoj živi - Bosne i Hercegovine. 

Zaista, sramotno! 
PODIJELI OVU VIJESTKOMENTARI
Tvoj stav je bitan. Dodaj komentar na ovu vijest ...


FACEBOOK
USKinfo.ba - Naše priče / Naša stvarnost?


USKinfo.ba
Izdvojene vijesti


COVID-19
Prikaz zaraženih u Bosni i Hercegovini | Izvor: Klix.ba


POVEZANE VIJESTI


VIJEST SEDMICE


VIDEO SEDMICE

INFO BOX


Copyright © 2013 - 2020 | USKINFO PROMOCIJA d.o.o. | Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača!