Srbin u Italiji ubio kćerku, pa izvršio samoubistvo

DVA HICA U GRUDI

Srbin u Italiji ubio kćerku, pa izvršio samoubistvo

Objavljeno na dan 18.09.2021 - 11:39 | Izvor: USKinfo.ba | Dnevni avaz


Srbin S. C. (88) ubio je svoju kćerku D. C. (61) u Padovi u Italiji tokom proslave rođendana koju je organizirala nesretna žena, piše Nova.rs.

Njihova tijela pronađena su ispred kuće u kojoj je organizovana proslava žrtvinog rođendana.

Portal unionesarda.it piše da je 61-godišnja žena jučer organizovala proslavu svog rođendana u kući u kojoj je živjela sa svojim partnerom. Zapravo, riječ je o rođendanskom ručku, a na listi zvanica našao se i njen otac koji također živi u Italiji.

S mužem imala dijete

Po dolasku u kćerkinu kuću, izbila je svađa između njih dvoje, po svemu sudeći ne prva. Starac je tada izvadio pištolj i upucao je, a zatim i izvršio samoubistvo. Tijela su pronađena ispred kuće, kao i tragovi krvi.

Italijanski mediji prenose da će istraga otkriti šta je prethodilo tragediji, a za sada je poznato da je 61-godišnjakinja bila udata za poslovnog partnera svog oca. On je inače udovac i s njim ima jedno dijete.

Navode i da je mušakrac svoju kćerku upucao s dva hica iz pištolja koji su završili u njenim grudima, a zatim je ispalio jedan u svoje grudi. Žrtvin suprug Paolo izašao je nakon što je čuo prva dva hica, a zatim je svjedočio samoubistvu.

Sukob tinjao

Dok se motivi ubistva i samoubistva i dalje ispituju, može se naslutiti da sukob u porodici tinjao već 30 godina i da žrtvin otac zapravo nikada nije bio zadovoljan njenim izborom životnog partnera.

Ubica je rođen u Srbiji, kao i njegova kćerka, a osamdesetih godina su se preselili u Italiju. On je vodio jedan supermarket, a kćerka je sa svojom porodicom imala malu proizvodnju namještaja od koje su svi lijepo živjeli.

 Foto: Agencije

 

 
PODIJELI OVU VIJESTKOMENTARI
Tvoj stav je bitan. Dodaj komentar na ovu vijest ...


FACEBOOK
USKinfo.ba - Naše priče / Naša stvarnost?


USKinfo.ba
Izdvojene vijesti


COVID-19
Prikaz zaraženih u Bosni i Hercegovini | Izvor: Klix.ba

Copyright © 2013 - 2020 | USKINFO PROMOCIJA d.o.o. | Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača!