Subota 14.11.2020. u 10:00 sati: Pozivamo vas na otvorenje novog hipermarketa Belamionix u Bihaću!

Moderan i visoko-sadržajan prodajni prostor od 1.800 m2

Subota 14.11.2020. u 10:00 sati: Pozivamo vas na otvorenje novog hipermarketa Belamionix u Bihaću!

Objavljeno na dan 13.11.2020 - 08:00 | Izvor: USKinfo.ba | Sponzorirani članak


Jedan od vodećih domaćih trgovinskih lanaca koji posluje na našem tržištu kompanija Belamionix iz Brčkog najavljuje, u subotu 14.11.2020. godine sa početkom od 10:00 sati otvorenje svog novog hipermarketa u Bihaću na adresi Jovana Bijelića bb (bivši hipermarket Neli).

Novi objekat za ovu uspješnu kompaniju je drugi po redu u gradu Bihaću, a ukupno sedmi na području Unsko-sanskog kantona gdje su od ranije prisutni sa poslovnicama u Cazinu, Bosanskoj Krupi i Bosanskoj Otoci.

Sam objekat se prostire na površini od 1.800 m2 prodajnog prostora kojeg čine prizemlje i etažni dio u kojima je zastupljen asortiman od preko 30 hiljada različitih artikala roba široke potrošnje.

Pomenuto otvaranje predstavlja novi iskorak na tržištu, a ujedno je 80-a poslovnica ove uspješne kompanije koja je nastavila sa tendencijom širenja mreže maloprodajnih objekata.

Pored razvijene mreže maloprodaje koju čine tržni centri, hipermarketi, supermarketi, restorani i benzinske pumpe, Belamionix posjeduje i razvijenu vlastitu distribuciju na području cijele BiH preko 10.000 artikala čiji su direktni uvoznici iz više od 30 zemalja širom svijeta. Važno za naglasiti da se radi o kompaniji koja je u stopostotnom domaćem vlasništu i sigurno da predstavlja jednu od svijetlih tačaka ekonomskog razvoja Bosne i Hercegovine.

Ono po čemu se Belamionix kao trgovinski lanac razlikuje od konkurencije jeste da pored pristupačnih redovnih cijena i širokog asortimana roba, svakodnevno svojim kupcima nudi veliki broj artikala po znatno sniženim cijenama realizovanim kroz različite promotivne aktivnosti.

Belamionix Bihać

Novi hipermarket Belamionix u Bihaću predstavlja jedan moderan i visoko-sadržajan prodajni prostor koji će svojom ponudom zadovoljiti potrebe svih posjetilaca.

Za dan svečanog otvaranja izdvajamo:

  • pored redovnih akcija dodatnih preko 400 artikala sniženih i do 30%
  • poklon pakete za prvih 2.000 posjetilaca
  • poklone iznenađenja, kao i dosta drugog zanimljivog sadržaja za sve posjetioce

Subota 14.11.2020 u 10:00 sati, novi Belamionix hipermarket u Bihaću.

Dobro nam došli!!!

Napomena: U cilju zaštite svojih potrošača, kao i u svim prodajnim centrima, kompanija Belamionix će maksimalno poštovati mjere povodom pandemije COVID-19 i u skladu sa svim mjerama će se održati otvorenje novog hipermarketa u Bihaću.
PODIJELI OVU VIJESTKOMENTARI
Tvoj stav je bitan. Dodaj komentar na ovu vijest ...


FACEBOOK
USKinfo.ba - Naše priče / Naša stvarnost?


USKinfo.ba
Izdvojene vijesti


COVID-19
Prikaz zaraženih u Bosni i Hercegovini | Izvor: Klix.ba

Copyright © 2013 - 2020 | USKINFO PROMOCIJA d.o.o. | Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača!