Supruga Michaela Schumachera se oglasila povodom 50. rođendana njemačkog velikana

"DAJEMO SVE OD SEBE"

Supruga Michaela Schumachera se oglasila povodom 50. rođendana njemačkog velikana

Objavljeno na dan 02.01.2019 - 15:46 | Izvor: USKinfo.ba | klix.ba


Njemački legendarni vozač Formule 1 u četvrtak slavi 50. rođendan, a tom prilikom se fanovima obratila njegova supruga Corinna.

O Schumacherovom zdravstvenom stanju veoma malo se zna nakon nesreće koju je prije pet godina doživio na skijanju u francuskim Alpama.

Schumacher je stradao 29. decembra 2013. godine kada je udario u stijenu, nakon čega je operisan dva puta, a skoro pola godine je proveo u indukovanoj komi.

Legendarni Nijemac se oporavlja u kući u Švicarskoj blizu Ženevskog jezera, a tokom svih ovih godina njegova porodica nije željela dijeliti informacije o njegovom zdravstvenom stanju s javnosti.

Tako je bilo i ovaj put u jednom od rijetkih obraćanja Corinne Schumacher.

"Sutra slavimo Michaelov 50. rođendan i duboko smo vam zahvalni na podršci svih ovih godina. Kao poklon smo napravili virtuelni muzej u kojem se svi možemo podsjetiti na sve njegove uspjehe. Budite sigurni da je u najboljim mogućim rukama i da dajemo sve od sebe da mu pomognemo. Molim vas za razumijevanje što ovako osjetljive teme poput zdravlja držimo u privatnosti, jer to je Michaelova želja. Hvala vam puno za prijateljstvo i želimo vam zdravu i sretnu 2019. godinu", poručila je Corinna Schumacher.

KOMENTARI
Tvoj stav je bitan. Dodaj komentar na ovu vijest ...


FACEBOOK
USKinfo.ba - Naše priče / Naša stvarnost?


USKinfo.ba
Izdvojene vijesti

Copyright © 2013 - 2019 USKinfo.ba - Informativni portal | Web developed by IDK Studio - Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača!