Sve spremno za Bihać Open 2018 - Najbolji karatisti u subotu su u Bihaću

Subota 12.05.2018. u Sportskoj dvorani Luke u 10,00 sati

Sve spremno za Bihać Open 2018 - Najbolji karatisti u subotu su u Bihaću

Objavljeno na dan 08.05.2018 - 10:45 | Izvor: USKinfo.ba |


Do internacionalnog karate turnira "Bihać Open 2018" ostalo je još samo nekoliko dana. Bitno je da će na turniru nastupiti veliki broj reprezentativaca iz regije, s obzirom da je upravo "Bihać Open" generalna provjera pred nastup na "Ligi mladih" koja će se održati u Sofiji. Nakon što je Grad Bihać potvrdio svoju podršku, isto je učinila i Vlada USK-a na sastanku održanom sa predstavnicima Karate kluba Bihać.

Ono što je najvažnije, jeste to da sve pripreme protiču u najboljem moguće redu. Iza turnira i Karate kluba Bihać stali su i Grad Bihać, ali i Vlada USK, BH telecom, Bihaćka pivovara, Meggle mljekara, Nacionalni park "Una" i mnogi drugi koji će svakako doprinijeti boljoj organizaciji turnira.

Prijatelji turnira su i ove godine Gradski sportski savez Bihać, Sportski savez Unsko-sanskog kantona i Karate savez USK-a

Medijski pokrovitelji također rade svoj posao u ovoj fazi organizacije, pa se tako očekuje velik odaziv građana i svakako veoma dobro ispunjena dvorana Luke. Svojim člancima i prilozima, promociju turnira su uveliko pomogli RTV USK, JP RTV Bihać, Unsko-sanske novine Krajina, web portali USKinfo.ba, cenzura.ba, biscani.ba, dok se Bihać Open promoviše i u sklopu kampanje “Uživaj naše” čiji je Karate klub Bihać sponzor.

 
PODIJELI OVU VIJESTKOMENTARI
Tvoj stav je bitan. Dodaj komentar na ovu vijest ...


FACEBOOK
USKinfo.ba - Naše priče / Naša stvarnost?


USKinfo.ba
Izdvojene vijesti


COVID-19
Prikaz zaraženih u BiH i ostalim zemljama regije


POVEZANE VIJESTI


VIJEST SEDMICE


VIDEO SEDMICE

INFO BOX


Copyright © 2013 - 2020 | USKINFO PROMOCIJA d.o.o. | Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača!