Tokom bračne svađe Merzija suprugu Seadu zabila kuhinjski nož u srce!

KRIVIČNO DJELO

Tokom bračne svađe Merzija suprugu Seadu zabila kuhinjski nož u srce!

Objavljeno na dan 17.04.2018 - 15:25 | Izvor: USKinfo.ba | usn.co.ba


Kako nam je otkrio izvor blizak istrazi, u porodičnoj kući u sarajevskom naselju Soukbunar ubijen je Sead Delalić (57), piše avaz.ba.

Njega je kuhinjskim nožem ubola godinu mlađa supruga Merzija, nakon žestoke porodične svađe. Osumnjičena je istražiteljima kazala da je sa Seadom u braku bila 30 godina, ali da je posljednjih 15-ak godina među njima vladala netrpeljivost, jer je, prema njenim riječima, Sead često konzumirao alkohol.

Supružnici su se često svađali, a sve je eskaliralo oko ponoći, kada je Sead nasrnuo na Merziju tokom rasprave. Njoj se u tom momentu u ruci našao kuhinjski nož.

Osumnjičena je tokom saslušanja kazala da se Sead zateturao te pao na nju dok joj je u ruci bio nož. Na žrtvi je tokom vanjskog pregleda pronađena jedna ubodna rada u sredini grudi. Nož je izuzet i poslan na vještačenje. Merzija je, također, policajcima kazala da je od supruga trpjela verbalno nasilje, ali da je nikada nije tukao te da te incidente nije prijavljivala.

Kako saznajemo, supružnici imaju sina koji se nalazi u inozemstvu.

KOMENTARI
Tvoj stav je bitan. Dodaj komentar na ovu vijest ...


FACEBOOK
USKinfo.ba - Naše priče / Naša stvarnost?


USKinfo.ba
Izdvojene vijesti

Copyright © 2013 - 2015 USKinfo.ba - Informativni portal | Web developed by IDK Studio - Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača!