Tragična nesreća u Hrvatskoj: Pronađeni na dnu rijeke kako se drže za ruke

!

Tragična nesreća u Hrvatskoj: Pronađeni na dnu rijeke kako se drže za ruke

Objavljeno na dan 11.08.2019 - 15:07 | Izvor: USKinfo.ba | radiosarajevo.ba


Jučer se dogodila tragedije u Nacionalnom parku Krka u Hrvatskoj. Iz PU šibensko-kninske za Index su potvrdili jedino kako su utopljenici stariji muškarac i mlađa ženska osoba.

U toku je postupak identifikacije, a ni obdukcija još nije dovršena tako da se još ne zna ni uzrok smrti.

"Tijekom očevida policija je pronašla predmete i isprave koji bi mogli upućivati na identitet, no još ništa službeno nemamo", kazala je glasnogovornica šibenske policije.

Podsjetimo, jučer su na području Skradinskog buka u Nacionalnom parku Krka na dubini od tri metra pronađena beživotna tijela žene i muškarca. Policija je u 15:38 zaprimila dojavu čuvara iz Nacionalnog parka Krka da su se na dubini od tri metra utopile dvije osobe. Čuvara su, prema dostupnim informacijama, o tragediji obavijestili posjetitelji Nacionalnog parka.

Kako je javio portal Morski.hr, tijela je pronašla osoba koja je na tom području ronila s maskom. "Bili su na riječnom dnu s rukom u ruci. Zasad nije poznato kad su se utopili", saznaje portal Morski.hr od posjetitelja Nacionalnog parka Krka.

KOMENTARI
Tvoj stav je bitan. Dodaj komentar na ovu vijest ...


FACEBOOK
USKinfo.ba - Naše priče / Naša stvarnost?


USKinfo.ba
Izdvojene vijesti


POVEZANE VIJESTI


VIJEST SEDMICE


VIDEO SEDMICE

INFO BOX


Copyright © 2013 - 2019 USKinfo.ba - Informativni portal | Web developed by IDK Studio - Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača!