Troje poginulih u stravičnoj nesreći u Bosanskoj Krupi bili su državljani BiH

NEPRILAGOĐENA VOŽNJA

Troje poginulih u stravičnoj nesreći u Bosanskoj Krupi bili su državljani BiH

Objavljeno na dan 12.03.2019 - 08:46 | Izvor: USKinfo.ba | klix.ba


Tri osobe su poginule, dvije zadobile teške tjelesne povrede, a jedna lakše - bilans je stravične saobraćajne nesreće koja se dogodila sinoć oko 20 sati na magistralnom putu M14 u mjestu Stegarići na području općine Bosanska Krupa.

Do nesreće je, kako saznajemo u MUP-u USK, došlo nakon što je Audi A3, slovenskih registarskih tablica, udario direktno u kombi s bh. registarskim tablicama. Uzrok nesreće bila je neprilagođena vožnja i brzina vozača Audija uslovima i stanju na putu.

"Tri osobe koje su se nalazile u Audiju su poginule, a riječ je o osobama inicijala B. A. (28) iz Bihaća, M. A. (22) iz Bosanske Dubice i V. A. (26) iz Bihaća", rekao je za Klix.ba glasnogovornik MUP-a USK Ale Šiljdedić.

U kombiju su se nalazile tri osobe iz Bosanske Krupe, od kojih su dvije zadobile teške tjelesne povrede, među kojima je i 11-godišnjica djevojčica O. H. Teško je povrijeđena i osoba inicijala M. J. (40) iz Bosanske Krupe, dok je s lakšim povredama prošao O. E. (48) iz Bosanske Krupe.

Uviđaj je trajao jutros do 2:30 sati, a saobraćaj je na ovoj dionici puta bio potpuno obustavljen do 4:20 sati.

KOMENTARI
Tvoj stav je bitan. Dodaj komentar na ovu vijest ...


FACEBOOK
USKinfo.ba - Naše priče / Naša stvarnost?


USKinfo.ba
Izdvojene vijesti


POVEZANE VIJESTI


VIJEST SEDMICE


VIDEO SEDMICE

INFO BOX


Copyright © 2013 - 2019 USKinfo.ba - Informativni portal | Web developed by IDK Studio - Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača!