Tuča migranata u Velikoj Kladuši i pokušaj ubistva hladnim oružjem - Povrijeđeni odbija saradnju sa policijom!

MUP USK

Tuča migranata u Velikoj Kladuši i pokušaj ubistva hladnim oružjem - Povrijeđeni odbija saradnju sa policijom!

Objavljeno na dan 07.10.2019 - 11:46 | Izvor: USKinfo.ba |


U Velikoj Kladuši se u srijedu desila tučnjava u kojoj je učestvovalo više migranata. U ovom događaju teško je povrijeđen migrant, djelo koje je prvobitno tretirano kao nanošenje teških tjelesnih povreda, kasnije je okarakterisano kao ubistvo u pokušaju. 

Policijskoj stanici Velika Kladuša, 02.10. se u 19:40 obratio građanin koji je izjavio da je došlo do tučnjave više osoba u ulici Prve muslimanske brigade, te da je jedna osoba povrijeđena i leži na cesti. Na teren je upućena i policija, koja je zatekla povrijeđenu osobu, dok su se ostali učesnici događaja razbježali, rekao je za USKinfo.ba Ale Šiljdedić, portparol MUP-a USK-a.

Povrijeđeni migrant je zadobio teške tjelesne povrede nanesene hladnim oružjem u predjelu grudnog koša. Ova osoba je prvo zbrinuta u Domu zdravlja Velika Kladuša, da bi potom bila prebačena u KB Dr. Irfan Ljubijankić, potvrdili su za USKinfo.ba iz MUP-a USK-a

Odbija svaku vrstu saradnje sa policijom. Kako nam je kazao Ale Šiljdedić, portparol MUP-a USK-a, ne samo da odbija dati saznanja i informacije o napadačima i događaju, već ne želi otkriti ni vlastiti identitet. Istraga je u toku. 

Foto: Arhiva N1
PODIJELI OVU VIJESTKOMENTARI
Tvoj stav je bitan. Dodaj komentar na ovu vijest ...


FACEBOOK
USKinfo.ba - Naše priče / Naša stvarnost?


USKinfo.ba
Izdvojene vijesti


COVID-19
Prikaz zaraženih u BiH i ostalim zemljama regije

Copyright © 2013 - 2020 | USKINFO PROMOCIJA d.o.o. | Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača!