U Bihaću održana promocija knjige ''Čovjek sa sjajem Une u očima''

Autorica knjige rođena Bišćanka koja živi i radi u Sloveniji

U Bihaću održana promocija knjige ''Čovjek sa sjajem Une u očima''

Objavljeno na dan 22.11.2016 - 17:12 | Izvor: USKinfo.ba |


U Bihaću je u subotu održana promocija knjige pod nazivom "Čovjek sa sjajem Une u očima" autorice Dinke Redžić. Tema knjige odnosi na period koji je vezan za uspostavu Nacionalnog parka "Una", odnosno utrošenu energiju, znanje, volju, i htijenje. Pokazatelj je to da se i ovim teškim socio-ekonomskim prilikama uz jasnu viziju i određenje, sposoban menadžment, prijatelje i partnere, mogu pokrenuti procesi koji donose i koji će tek donositi dobrobiti za ljude koji žive na ovim područjima, društvu u cjelini, a posebno budućim naraštajima.

Dinka Redžić, rođena je 2. januara 1966. godine u Bihaću. Završila je Visoku zdravstvenu školu na Zdravstvenom fakultetu u Ljubljani, gdje od 1985. godine živi i radi. Ovo joj je druga knjiga u karijeri, a na promociji u Gradskoj galeriji nije krila oduševljenje dočekom i atmosferom koju su joj pripremili njeni Bišćani.

Na kraju promocije posjetioci su mogli kupiti knjigu po promotivnoj cijeni. Svi oni koji su zainteresirani da otkriju više o ovom djelu, ali i počecima, odnosno uspostavi i organizaciji Nacionalnog parka Una, knjigu mogu kupiti u prostorijama ovog preduzeća u centru Grada. Sav prihod od prodaje namijenjen je razvoju NP Una.  

KOMENTARI
Tvoj stav je bitan. Dodaj komentar na ovu vijest ...


FACEBOOK
USKinfo.ba - Naše priče / Naša stvarnost?


USKinfo.ba
Izdvojene vijesti

Copyright © 2013 - 2019 USKinfo.ba - Informativni portal | Web developed by IDK Studio - Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača!