U Bužimu sutra završni predizborni skup Nedžada Kudelića, za zabavu zadužen Armin Muzaferija

Nezavisni kandidat za općinskog načelnika u Bužimu

U Bužimu sutra završni predizborni skup Nedžada Kudelića, za zabavu zadužen Armin Muzaferija

Objavljeno na dan 14.02.2019 - 15:16 | Izvor: USKinfo.ba |


Nezavisni kandidat za općinskog načelnika u Bužimu, Nedžad Kudelić održati će sutra (petak) završni predizborni skup u Sportskoj dvorani u Bužimu. Završetak je to aktivne kampanje u kojoj se govorilo o razvoju Bužima, projektima koje trenutno provodi općinska administracija sa Kudelićem na čelu, ali i o planovima za budući period.

Poštovane građanke i građani Bužima,

Hvala Vam na ogromnoj podršci kuju ste mi pružili u proteklom vremenu i što ste još jednom pokazali da Bužim itekako posjeduje demokratsku zrelost i nivo društvene odgovornosti. U to ime, čast mi je i zadovoljstvo pozvati vas na svečani završni predizborni skup s kojim ćemo u zajedništvu i na najljepši način okončati ovu predizbornu kamapnju.

Kudelić je na druženje pozvao sve građane Bužima, prijatelje i simpatizere. Za zabavni program zadužen je Armin muzaferija. Završni skup će se u petak 15.02. održati u Sportskoj dvorani u Bužimu, sa početkom u 19,00 sati.

KOMENTARI
Tvoj stav je bitan. Dodaj komentar na ovu vijest ...


FACEBOOK
USKinfo.ba - Naše priče / Naša stvarnost?


USKinfo.ba
Izdvojene vijesti


POVEZANE VIJESTI


VIJEST SEDMICE


VIDEO SEDMICE

INFO BOX


Copyright © 2013 - 2015 USKinfo.ba - Informativni portal | Web developed by IDK Studio - Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača!