U Bužimu uhapšen 32-godišnjak koji je silovao maloljetnicu

Priznala porodici

U Bužimu uhapšen 32-godišnjak koji je silovao maloljetnicu

Objavljeno na dan 27.02.2019 - 10:46 | Izvor: USKinfo.ba | avaz.ba


Pripadnici MUP-a Unsko-sanskog kantona uhapsili su 32-godišnjeg muškarca iz Bužima koji je silovao 14-godišnju djevojčicu.

- Osumnjičeni muškarac je došao ispred kuće djevojčice i odvezao je svojim automobilom 25. februara od 21 do 23.30 na nepoznatu lokaciju. Izvršio je spolni odnos mimo njenje volje. Ona ima 14 godina. Muškarac se sumnjiči da je počinio krivično djelo spolni odnošaj s djetetom, u vezi sa krivičnim djelom silovanje. Brat oštećene je oko 1 sat iza ponoći pozvao policiju i prijavio krivično djelo - rekao je za Avaz.ba Ale Šiljedić, portparol MUP-a Unsko-sanskog kantona.

Nakon što se djevojčica vratila kući, porodica je primijetila da se ponaša čudno, a nakon razgovora s porodicom, ispričala je šta se dogodilo, počinilac je pronađen i uhapšen. On će nakon kriminalističke obrade biti predat u nadležnost Kantonalnom tužilaštvu u Bihaću.

Djevojčica je poznavala počinioca. 

KOMENTARI
Tvoj stav je bitan. Dodaj komentar na ovu vijest ...


FACEBOOK
USKinfo.ba - Naše priče / Naša stvarnost?


USKinfo.ba
Izdvojene vijesti

Copyright © 2013 - 2015 USKinfo.ba - Informativni portal | Web developed by IDK Studio - Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača!