U padu s objekta u izgradnji teško povrijeđen 18-godišnjak

Nesreća u Sarajevu

U padu s objekta u izgradnji teško povrijeđen 18-godišnjak

Objavljeno na dan 23.09.2019 - 11:10 | Izvor: USKinfo.ba | faktor.ba


Osamnaestogodišnji Irfan K. iz Sarajeva smješten je na Klinici za anesteziju i reanimaciju sarajevskog Kliničkog centra nakon što je u padu sa objekta u izgradnji zadobio teške i za život opasne povrede, potvrđeno je za Faktor.

Nesreća se dogodila jučer popodne u ulici Stari Alifakovac, u općini Stari Grad, a kako saznajemo, mladić je pao sa drugog sprata.

Iz MUP-a Kantona Sarajevo nam je potvrđeno da je policiju o događaju obavijestio dispečer Zavoda za hitnu medicinsku pomoć Kantona Sarajevo.

- Povrijeđenom je na mjestu događaja pomoć ukazala ekipa Hitne medicinske pomoći, nakon čega je prevezen u KCUS, gdje je na Klinici za anesteziju i reanimaciju zadržan na daljnjem liječenju. O događaju je obaviješten dežurni kantonalni tužilac, a uviđajne radnje obavili su službenici Uprave policije MUP-a Kantona Sarajevo - kazali su nam u sarajevskoj policiji. 

U toku je istraga svih okolnosti koje su dovele do ove teške nesreće. 

FOTO: Ilustracija

KOMENTARI
Tvoj stav je bitan. Dodaj komentar na ovu vijest ...


FACEBOOK
USKinfo.ba - Naše priče / Naša stvarnost?


USKinfo.ba
Izdvojene vijesti

Copyright © 2013 - 2019 USKinfo.ba - Informativni portal | Web developed by IDK Studio - Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača!