UZNEMIRUJUĆI VIDEO -  11-godišnjak krvav u ledenoj noći u bijegu pred očuhom-ubicom

Rusija

UZNEMIRUJUĆI VIDEO - 11-godišnjak krvav u ledenoj noći u bijegu pred očuhom-ubicom

Objavljeno na dan 05.12.2019 - 12:44 | Izvor: USKinfo.ba | radiosarajevo.ba


Javnost u Rusiji šokirao je zločin koji se u utorak desio u gradu Mendeljevsku, u republici Tatarstan. Tamo je 41-godišnji mještanin Ajnur Harisov u alkoholiziranom stanju na smrt nožem izbo bivšu suprugu Angelinu, 19-godišnjeg pastorka i svog 2-godišnjeg sina.

U kući u kojoj se desio stravičan zločin bio je i 11-godišnji Nikita, pastorak Ajnura Harisova, koga su u noći probudili krici. U tom trenutku očuh je već ubio njegovu majku i starijeg brata, a 2-godišnji brat je vrištao.

Nikita je skočio iz kreveta, ali ga je očuh napao nožem, a zatim naredio da se vrati u sobu jer će se "kasnije njime pozabaviti". Zaključao je sva vrata, ali je Nikita razbio prozor i bosonog, u donjem rublju, sav krvav, pobjegao u hladnu noć.

Spas je pronašao u obližnjoj pekari čije su nadzorne kamere snimile užasan prizor prestravljenog dječaka. Na snimku se vidi ranjeni dečak koji zaposlenima u pekari priča šta se dešava. Radnici pekare pozvali su policiju i hitnu pomoć, a potom umotali promrzlog i preplašenog dječaka u deku i toplu odjeću, pokušavši mu zacijeliti rane.

Policija je stigla na mjesto zločina i uhapsila ubicu. Dvogodišnja beba još je davala znake života, ali je, nažalost, u bolnici podlegla povredama .

Navodno su alkohol i ljubomora bili motivi zastrašujućeg zločina: Ajnur Harisov je tri puta osuđivan zbog krađa i nanošenja tjelesnih povreda. Pokojna Angelina nije konzumirala alkohol, radila je u službi socijalne zaštite.
PODIJELI OVU VIJESTKOMENTARI
Tvoj stav je bitan. Dodaj komentar na ovu vijest ...


FACEBOOK
USKinfo.ba - Naše priče / Naša stvarnost?


USKinfo.ba
Izdvojene vijesti


COVID-19
Prikaz zaraženih u BiH i ostalim zemljama regije

Copyright © 2013 - 2020 | USKINFO PROMOCIJA d.o.o. | Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača!