UZNEMIRUJUĆI VIDEO - Ovaj čovjek teroriše cijelo selo u Hrvatskoj: Masturbira pred djecom, hoda polugol sa sjekirom, drži roba i tuče ga...

HRVATSKA

UZNEMIRUJUĆI VIDEO - Ovaj čovjek teroriše cijelo selo u Hrvatskoj: Masturbira pred djecom, hoda polugol sa sjekirom, drži roba i tuče ga...

Objavljeno na dan 01.11.2019 - 13:59 | Izvor: USKinfo.ba | oslobodjenje.ba


Taman na dan kad će Nova TV emitirati novu emisiju Provjerenog u kojoj je glavni protagonist upravo samoprozvani i ozloglašeni kiropraktičar Ante Pavlović, PU zagrebačka je objavila da je uhapsila 62-godišnjaka i to nakon što je 60-godišnjeg muškarca sedmicama držao u ropstvu, a u srijedu ga fizički napao i nanio mu teške fizičke povrede.

U kućici usred šume bez struje i vode živi muškarac od otprilike 60 godina, a Ante Pavlović tvrdi da se brine o njemu. Iako govori da mu stalno bježi, Ante ga je pronašao, pa opet pozvao Provjereno. 

Pred kamerama mu je naređivao da se skine i rekao: ''Ti si se sakrio. Ja sam mislio da si umro. Dva dana i noći nije se htio vraćat, mislio me zavarat. 

Ti misliš mene zaj****, dosjetljivo đubre.''

Od hladnoće su proteklih zima čovjeku otpali nožni prsti, u lošem je stanju i treba pravog liječnika, a u bolnicu nije otišao jer je odgovornost za liječenje preuzeo Ante. ''Kakvu bolnicu kad ja to radim? Ja to dezinficirao hidrogenom i to je sve'', kaže Ante.

Dječaka istukao bičem

Iako Pavlović tvrdi da mu pomaže, sve podsjeća na torturu nemoćnog čovjeka.

''Sad će on ići na kupanje u jezero ako se meni prohtije. Hoćeš ići sa mnom? Kaži - hoću'', govori Ante. Muškarac mu na to odgovara da ne zna plivati, ali Ante mu govori da će ići u plitko.

''Ja sam inteligentniji od tebe. Ja imam četiri fakulteta", kaže nemoćnom muškarcu.

Mještani su očajni i u strahu, a nestaje im strpljenja i tolerancije. Jedino kada Ante završi pod nadzorom jest kada fizički nasrne na nekoga, a posljednji dulji boravak u zatvoru priskrbio si je zlostavljajući dječaka kojeg je tražio da pokaže spolovilo i istukao ga bičem. Sve je objavio i na svom kanalu na YouTubeu, gdje redovito objavljuje snimke susjeda koji se gotovo 30 godina suočavaju s terorom i institucionalnim ignoriranjem koje ne rješava problem u korijenu. ''To godinama tako traje i tu je jedino mir kad je gospodin Pavlović u zatvoru", kažu susjedi.

Posebno je pak mučna snimka koja je prikazana u jednoj od emisija Željka Malnara na kojoj je Pavlović ponižavao i tukao jednog od svojih sljedbenika.

Pavlović je kod Malnara gostovao u nekoliko navrata, a jednom ga je usred prijenosa uživo u trbuh udario toliko snažno da je Malnar ostao bez zraka.

Godine 1994. Ante Pavlović je gostovao i u Latinici, kod Denisa Latina...

...a jedno od bizarnijih gostovanja imao je i u emisiji Ćire Blaževića.



TAGOVI

PODIJELI OVU VIJEST



KOMENTARI
Tvoj stav je bitan. Dodaj komentar na ovu vijest ...


FACEBOOK
USKinfo.ba - Naše priče / Naša stvarnost?


USKinfo.ba
Izdvojene vijesti


COVID-19
Prikaz zaraženih u BiH i ostalim zemljama regije

Copyright © 2013 - 2020 | USKINFO PROMOCIJA d.o.o. | Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača!