UZNEMIRUJUĆI VIDEO - Porodica žrtve objavila snimak na kojem se vidi kako tinejdžeri tuku djevojčicu u tramvaju

NASILNA PLJAČKA

UZNEMIRUJUĆI VIDEO - Porodica žrtve objavila snimak na kojem se vidi kako tinejdžeri tuku djevojčicu u tramvaju

Objavljeno na dan 05.05.2020 - 10:44 | Izvor: USKinfo.ba | faktor.ba


Porodica 15-godišnje djevojčice koja je pretučena u nasilnoj pljački u tramvaju objavila je uznemirujuće snimke incidenta.

Žrtva je bila na putu iz sjevernog Manchestera u centar grada 19. aprila, kada ju je okružila i napala skupina tinejdžera.

Jedna osoba za koju se vjeruje da je bila u društvu napadača zabilježila je napad. Djevojčica je zadobila napuknuće rebara i dislociran zglob.

Na snimku se vidi kako djevojčicu udaraju u tramvaju, a ona je u jednom trenutku dozivala majku za pomoć, prenosi Daily Mail.

Starija sestra žrtve zatražila je da se videozapis podijeli kako bi se vidjelo o kakvom se napadu radilo, te da pozove na veće sigurnosne mjere u gradskom prijevozu.

Dvije 14-godišnje djevojke i jedna u dobi od 16 godina uhapšene su zbog sumnje u pljačku, dok je druga, stara 15 godina, uhapšena zbog sumnje u napad.

- U tramvaju je bilo i drugih odraslih, ali niko ništa nije učinio, niti jedna osoba nije intervenirala – kazala je žrtvina sestra.

Smatra se da vozač tramvaja nije bio svjestan incidenta jer se dogodio u zadnjem dijelu. Žrtva je napustila tramvaj, a prolaznik je pozvao policiju i hitnu pomoć. Žrtva je potom odvedena u bolnicu i liječena zbog napuklih rebara i dislociranog zgloba.

Telefon koji joj je ukraden je u konačnici vraćen.
PODIJELI OVU VIJESTKOMENTARI
Tvoj stav je bitan. Dodaj komentar na ovu vijest ...


FACEBOOK
USKinfo.ba - Naše priče / Naša stvarnost?


USKinfo.ba
Izdvojene vijesti


COVID-19
Prikaz zaraženih u Bosni i Hercegovini | Izvor: Klix.ba


POVEZANE VIJESTI


VIJEST SEDMICE


VIDEO SEDMICE

INFO BOX


Copyright © 2013 - 2020 | USKINFO PROMOCIJA d.o.o. | Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača!