VELIKA IMENA REGIONALNE KOMUNIKACIJSKE INDUSTRIJE OSTAVILA DUBOK TRAG U BIHAĆU

4.Zasjedanje Kreativne Republike

VELIKA IMENA REGIONALNE KOMUNIKACIJSKE INDUSTRIJE OSTAVILA DUBOK TRAG U BIHAĆU

Objavljeno na dan 11.09.2017 - 14:56 | Izvor: USKinfo.ba |


Uspjeh! Ako se jednom rječju može opisati ovogodišnje zasjedanje Kreativne Republike u Bihaću onda je sa sigurnošću riječ „uspjeh“. 
Zadovoljni predavači, nasmješeni gosti, pozitivni utisci i emocije koje su zavladale kada su svi učesnici shvatili da se bliži kraj, su definitivni pokazatelji uspjeha ovogodišnje konferencije.

Dvodnevna konferencija je prisutnima pružila izvrsnu priliku da čuju predavanja na razne teme kada je u pitanju kreativna industrija i marketing a pokušati izdvojiti jednog predavača u odnosu na druge je apsolutno nemoguće. Njihova autentičnost i individualnost koju nose sa sobom zadržali su pažnju gostiju od početka do kraja pa su oba dana predavanja dali svim prisutnima lekcije iz kojih su prije svega naučili nešto i doveli ih do zaključaka koji im svakako mogu pomoći u biznisu i životu generalno.

„Ovi osmjesi sve govore. Čestitke na kraju, zagrljaji i tuga što je sve gotovo mi dovoljno govore o uspjehu ovogodišnje konferencije. Izuzetno sam sretan što su svi ovi ljudi došli u naš grad i što smo jedni drugima mogli prenijeti dio iskustva i znanja u svojim poljima“ rekao je Nino Kasupović.

Prvi dan korisnicima su o svojim iskustvima su pričali Vesna Beganović, Darko Bosnar, Boris Kovaček, i Branimir Brkljač koji su prenijeli dijelove svojih životnih priča, projekata na kojima su radili, kako voditi projekte ali kako i uspjeti u njima. Šlag na torti prvog dana bio je panel „Autentičnost u biznisu“ na kojem su govorile uspješne dame Sandra Mešinović, Milena Mijatović, Dijana Tepšić i Vesna Beganović a na panel pitanje da li je takav pristup „hrabrost ili ludost u BiH“ odogovor je bio da i na jednu i na drugu premisu.

Drugi dan je počeo nešto sporije, većinom radi Disko Republika after party-a nakon prvog dana, ali genijalna predavanja Mahera Al-Osta, Borisa Šurije i Ismira Omeragića koji su svaki na svoj način govorili o tehnologiji u industriji marketinga a dan je začinio Ivan Stankovića sa svojom životnom pričom i veoma poučnom i motivirajućom prezentacijom. Ljepši spol je opet bio šlag na torti i drugog dana ali ovaj put je pripao samo jednoj dami. Kristina Ercegović je u svom Business Cafeu ponovo na pozornicu vratila Baneta Brkljača, Slavimira Stojanovića i Ivana Stankovića a sa svojim zanimljivim pitanjima dala još odgovora publici a jedinstvenim pristupom je probudila dodatne emocije koje su uljepšale sami kraj konferencije. 

5. zasjedanje Kreativne Republike će imati jako težak zadatak da održi standard gdje svaka konferencija nadmaši onu prethodnu

KOMENTARI
Tvoj stav je bitan. Dodaj komentar na ovu vijest ...


FACEBOOK
USKinfo.ba - Naše priče / Naša stvarnost?


USKinfo.ba
Izdvojene vijesti


POVEZANE VIJESTI


VIJEST SEDMICE


VIDEO SEDMICE

INFO BOX


Copyright © 2013 - 2019 USKinfo.ba - Informativni portal | Web developed by IDK Studio - Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača!