Marketing USKinfo.ba
Velika Kladuša - 14-godišnjakinja otišla od kuće kako bi bila sa 26-godišnjakom - Intervenisala policija

Potvrđeno iz MUP-a za USKinfo.ba

Velika Kladuša - 14-godišnjakinja otišla od kuće kako bi bila sa 26-godišnjakom - Intervenisala policija

Objavljeno na dan 15.02.2021 - 09:13 | Izvor: USKinfo.ba |


Policija je tokom vikenda dobila prijavu od Centra za socijalni rad Velika Kladuša. Naime, otac 14-godišnje djevojčice iz Velike Kladuše je izjavio da je njegova kćerka navodno stupila u vanbračnu vezu sa 26-godišnjakom i da je otišla od kuće.

Policija je dolaskom na lokaciju potvrdila navode iz prijave, a zbog sumnje da je došlo do konzumiranja "braka", odnosno spolnog čina, tužilac je naredio istragu. Radi se o krivičnom djelu Spolni odnošaj s djetetom.

Djevojčica je izjavila da je otišla dobrovoljno i da nije bilo prisile. Ona se više ne nalazi kod partnera, a istraga je u toku, potvrdio je za USKinfo.ba Ale Šiljdedić, portparol Uprave policije MUP-a USK-a.

 


ZABRANJENO KOPIRANJE SADRŽAJA
Napomena o autorskim pravima za tekst ovog članka

Ako neki drugi medij želi preuzeti dio (maksimalno trećinu) ovog autorskog teksta, dužan je kao izvor navesti portal USKinfo.ba i objaviti link pod kojim je objavljen naš tekst!

Ako neki drugi medij želi preuzeti kompletan autorski tekst, to može učiniti 24 sata nakon njegove objave, i to samo uz dozvolu uredništva portala USKinfo.ba, te je dužan objaviti link pod kojim je objavljen naš tekst.

U skladu sa Članom 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH napominjemo:

Značajna upotreba ili reprodukcija cijelog materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja autorskog prava, osim ako takva dozvola nije navedena u samom materijalu.PODIJELI OVU VIJESTKOMENTARI
Tvoj stav je bitan. Dodaj komentar na ovu vijest ...


FACEBOOK
USKinfo.ba - Naše priče / Naša stvarnost?


USKinfo.ba
Izdvojene vijesti


COVID-19
Prikaz zaraženih u Bosni i Hercegovini | Izvor: Klix.ba

Copyright © 2013 - 2020 | USKINFO PROMOCIJA d.o.o. | Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača!