Velika Kladuša: Na tržište stiže ''bosanska nutella'' iz Krajine

AC FOOD

Velika Kladuša: Na tržište stiže ''bosanska nutella'' iz Krajine

Objavljeno na dan 21.12.2018 - 17:08 | Izvor: USKinfo.ba | fokus.ba


AC Food iz Velike Kladuše, kompanija iz sastava AS Holdinga, sljedeće sedmice u Sarajevu zvanično će na tržište lansirati kremne namaze od lješnjaka pod robnim markom MAZA.

Riječ je o obnavljanju brenda koji je ranije postojao, a što je poslovna filozofija AC Fooda u vlasništvu tešanjske porodice Hrvić, nakon što su oživljeni nekadašnji poznati proizvodi Agrokomerca Tops, kafa Emina, Vegedor i drugi.

Velikokladuška „nutela“ spadala je u red najatraktivnijih proizvoda nekadašnjeg giganta koji postupno obnavlja proizvodnju nakon što je dospio u vlasnišvo tešanjske grupe AS.

MAZA se proizvodi od najkvalitetnijih sastojaka, a sadržava u sebi 20% ili 30% udjela lješnjaka, a u ponudi će se naći i MAZA Crunchy sa hrskavim kuglicama žitarica.

Na događaju, 26. decembra novinarima će novi proizvod predstaviti Edo Numić, direktor Direkcije za marketing i razvoj AS Holdinga i Lejla Čorhodžić, direktorica prodaje, marketinga i razvoja AC Fooda.

KOMENTARI
Tvoj stav je bitan. Dodaj komentar na ovu vijest ...


FACEBOOK
USKinfo.ba - Naše priče / Naša stvarnost?


USKinfo.ba
Izdvojene vijesti

Copyright © 2013 - 2019 USKinfo.ba - Informativni portal | Web developed by IDK Studio - Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača!