VIDEO - 2Cellos nakon Maldiva objavili spot ''My Heart Wil Go On''

Ludo i nezaboravno

VIDEO - 2Cellos nakon Maldiva objavili spot ''My Heart Wil Go On''

Objavljeno na dan 06.01.2018 - 15:09 | Izvor: USKinfo.ba | klix.ba


2Cellossu objavili novi spot i to za pjesmu "My Heart Will Go On", odnosno pjesmu iz filma "Titanic". Reditelj spota i direktor fotografije je Aleksandar Kerekeš Keky s kojim su Luka i Stjepan snimali i spot "Now We Are Free" iz filma "Gladiator".

"Spot smo snimali u filmskom studiju u Bugarskoj i onda je postprodukcija rađena skoro godinu dana. Bio je to veliki projekt!", poručuju Luka Šulić i Stjepan Hauser koji su se vratili s Maldiva: "Na Maldivima je bilo ludo i nezaboravno, to je zbilja raj na zemlji. Ondje smo svirali na dočeku nove godine na jednom privatnom otoku - naravno milijarderima!".

"My Heart Will Go On" je objavljena na aktuelnom albumu "Score" i "Score – Deluxe edition" (CD+DVD) koji 2Cellos promoviraju na svjetskoj turneji u pratnji orkestara.

Nakon takvog nastupa dvojac 2Cellos posebno se vesele koncertima u Hrvatskoj, Splitu, 16.3. i Zagrebu, 23.3.

Tim više što će u Splitu nastupiti nakon skoro šest godina od posljednjeg nastupa te u Zagrebu gdje ulaznice nestaju velikom brzinom.

 


TAGOVIKOMENTARI
Tvoj stav je bitan. Dodaj komentar na ovu vijest ...


FACEBOOK
USKinfo.ba - Naše priče / Naša stvarnost?


USKinfo.ba
Izdvojene vijesti

Copyright © 2013 - 2019 USKinfo.ba - Informativni portal | Web developed by IDK Studio - Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača!