VIDEO - Agan Bunić: Tri miliona maraka smo uložili u cestu Bužim-Cazin - Toliko sva vlast u 20 godina nije uložila

Lokalni izbori 2020

VIDEO - Agan Bunić: Tri miliona maraka smo uložili u cestu Bužim-Cazin - Toliko sva vlast u 20 godina nije uložila

Objavljeno na dan 16.10.2020 - 10:23 | Izvor: USKinfo.ba | Plaćeno oglašavanje


Agan Bunić, zastupnik u Skupštini Unsko-sanskog kantona dao je intervju za USKinfo.ba povodom predstojećih Lokalnih izbora koji će se održati u novembru ove godine.

Bunić je kandidat za Općinsko vijeće, odnosno nosilac Narodne liste Bužim. Riječ je o novom političkom projektu čije osnovne odlike su povjerenje, napredak i principijelnost, ističe Bunić.

Pored novog političkog projekta, riječi je bilo o problemu vodosnabdjevanja u Bužimu, što će biti fokus djelovanja Bunića i saradnika.

Također, govora je bilo i o putnoj infrastrukturi, a Agan ističe kako je u dvije godine skupštinskog mandata, izlobirao više sredstava, nego vlast Bužima u proteklih dvadeset godina.

Pogledajte cijeli intervju u kojem je Bunić govorio o projektima i djelovanju Narodne liste Bužim, ali i o mnogim drugim stvarima.

 


ZABRANJENO KOPIRANJE SADRŽAJA
Napomena o autorskim pravima za tekst ovog članka

Ako neki drugi medij želi preuzeti dio (maksimalno trećinu) ovog autorskog teksta, dužan je kao izvor navesti portal USKinfo.ba i objaviti link pod kojim je objavljen naš tekst!

Ako neki drugi medij želi preuzeti kompletan autorski tekst, to može učiniti 24 sata nakon njegove objave, i to samo uz dozvolu uredništva portala USKinfo.ba, te je dužan objaviti link pod kojim je objavljen naš tekst.

U skladu sa Članom 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH napominjemo:

Značajna upotreba ili reprodukcija cijelog materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja autorskog prava, osim ako takva dozvola nije navedena u samom materijalu.PODIJELI OVU VIJESTKOMENTARI
Tvoj stav je bitan. Dodaj komentar na ovu vijest ...


FACEBOOK
USKinfo.ba - Naše priče / Naša stvarnost?


USKinfo.ba
Izdvojene vijesti


COVID-19
Prikaz zaraženih u Bosni i Hercegovini | Izvor: Klix.ba


POVEZANE VIJESTI


VIJEST SEDMICE


VIDEO SEDMICE

INFO BOX


Copyright © 2013 - 2020 | USKINFO PROMOCIJA d.o.o. | Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača!