VIDEO - Američke košarkašice učestvovale u tuči kakva se rijetko vidi

NEZAPAMĆEN OBRAČUN

VIDEO - Američke košarkašice učestvovale u tuči kakva se rijetko vidi

Objavljeno na dan 06.10.2021 - 19:30 | Izvor: USKinfo.ba | avaz.ba


Američke košarkašice, članice Atlante, Kortni Vilijams (Courtney Williams) i Kristal Bredford (Crystal Bradford), postale su ovih dana popularne, ali ne zbog neke spektakularne odigrane partije, nego zbog snimka tuče koji je osvanuo na internetu.

Na snimku se može vidjeti kako njih dvije na nepoznatoj lokaciji, u maju 2021, ulaze u opštu tuču sa neimenovanim ženama okupljenim oko jednog kamiona brze hrane. S njima je bila i Kalani Braun (Brown), košarkašica Hatajspora, koja je pokušala da smiri situaciju.

Nije poznato šta je bio uzrok ove žestoke tuče, a Vilijams je tvrdila kako ona i njena prijateljica nisu prve počele, a nedugo nakon toga je uputila izvinjenje.

- Želim da se izvinim zbog videa koji sam objavila. Ne želim da predstavim sebe ili sopstvenu organizaciju na iole negativan način. Učim svakodnevno, tako da pitam za milost dok rastem. Još jednom, izvinjavam se svima koje je ovo dotaklo, napisala je Vilijams na Twitteru.Iz ekipe Atlanta poručili su kako je ovakvo ponašanje nedopustivo, te da radi na daljim koracima kad su ove dvije igračice u pitanju, prenijeli su američki mediji.
PODIJELI OVU VIJESTKOMENTARI
Tvoj stav je bitan. Dodaj komentar na ovu vijest ...


FACEBOOK
USKinfo.ba - Naše priče / Naša stvarnost?


USKinfo.ba
Izdvojene vijesti


COVID-19
Prikaz zaraženih u Bosni i Hercegovini | Izvor: Klix.ba

Copyright © 2013 - 2020 | USKINFO PROMOCIJA d.o.o. | Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača!