[VIDEO] Bh. junakinji Azri Dedić ispunjena želja: Marija Šerifović stigla iz Beograda samo radi nje!

POZITIVNE PRIČE

[VIDEO] Bh. junakinji Azri Dedić ispunjena želja: Marija Šerifović stigla iz Beograda samo radi nje!

Objavljeno na dan 07.11.2019 - 16:32 | Izvor: USKinfo.ba | klix.ba


Evropska prvakinja u ID judu Azra Dedić iz Bihaća danas je u Hotelu Europa upoznala svoju omiljenu pjevačicu Mariju Šerifović. Marija je kazala da joj je susret s Azrom napunio srce i da bi najviše voljela da novinari nisu prisustvovali ovom susretu.
Azra nije mogla sakriti emocije kada je ugledala svoju omiljenu pjevačicu. Snažno ju je zagrlila i rekla "Gdje si Marija, gdje si legendo!"

"Mnogo sam sretna što sam upoznala Mariju Šerifović, to je bio moj životni san. Nisam očekivala, ali čim sam vidjela Mariju srce mi je bilo na mjestu", kazala je Azra Dedić.

Marija Šerifović nakon što je čula da Azra ima veliku želju da je upozna, doputovala je u Sarajevo i iznenadila je na pres-konferenciji.

"Najviše bih voljela da vas nema i da je ovaj susret mogao da prođe bez novinara. Želim se zahvaliti svim ljudima i organizatorima koji su me kontaktirali. Ono što je jedino važno u ovom trenutku je Azra, to da li sam ja veliki čovjek ili ne je totalno nevažno. Pogledala sam neke snimke i ono što mi je bilo interesantno jeste što je ona doživjela sebe superherojem. Važno je da i Bosna i Hercegovina i cijeli region ne smije da zaborave svoje superheroje", kazala je Marija Šerifović.

Marija je kazala i kako nam Azra treba biti primjer jer je uz sve svoje probleme koje ima svojoj državi donijela zlatnu medalju.

"Ovo je najmanje što mogu da uradim. Takvu malu stvar i drago mi je i srce mi je puno. Bilo čija sreća koju ja proizvedem je za mene duplo veća", kazala je Marija Šerifović.

Nakon susreta, Azra i Marija zajedno su zapjevale.

 
PODIJELI OVU VIJESTKOMENTARI
Tvoj stav je bitan. Dodaj komentar na ovu vijest ...


FACEBOOK
USKinfo.ba - Naše priče / Naša stvarnost?


USKinfo.ba
Izdvojene vijesti


COVID-19
Prikaz zaraženih u BiH i ostalim zemljama regije


POVEZANE VIJESTI


VIJEST SEDMICE


VIDEO SEDMICE

INFO BOX


Copyright © 2013 - 2020 | USKINFO PROMOCIJA d.o.o. | Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača!