VIDEO - Camino Verde i Amir Kazić Leo snimili spot ''u izolaciji'' za pjesmu Ružica

ISTARSKA VEZA: Rovinj – Brtonigla

VIDEO - Camino Verde i Amir Kazić Leo snimili spot ''u izolaciji'' za pjesmu Ružica

Objavljeno na dan 28.04.2020 - 14:52 | Izvor: USKinfo.ba |


Kao jedan vid muzičke podrške prijateljima širom svijeta koji su pogođeni novonastalom situacijom sa korona virusom, još jedan od "izolacionih" spotova grupe Camino Verde nastao je ovih dana u suradnji sa Amirom Kazićom Leom.

"Pjesmu Ružica sam uradio u Rovinju kao i još neke pjesme sa novog albuma. Kad smo krenuli snimati ovu pjesmu "u izolaciji", bubnjar Adis mi je rekao da bi trebao pozvati nekog iz Istre da je otpjeva zajedno samnom. Leo mi pao odmah na pamet jer on živi u Brtonigli. Istranin, a naš, vrhunski pjevač kojeg poznajem već godinama i definitivno jedan od najboljih na Balkanu. Pozvali smo ga i eto fine priče i dobre pjesme. Mislim da mu je "Ružica" legla totalno", naglasio je Ado Iftić, frontmen benda Camino Verde.

"Zahvaljujem se grupi Camino Verde na pozivu. Momke poznam odavno, što privatno, što sa zajedničkih svirki. Sjajna su grupa, sa sjajnim pjesmama i mislim da je ova naša suradnja pun pogodak. Ja sam ovih dana prezauzet sa angažmanima na raznim pjesmama i izvođačima. Svi jedva čekamo kad sve ovo prođe i da se vidimo uživo, na nekoj svirci ili koncertu", rekao je Amir Kazić Leo.
PODIJELI OVU VIJESTKOMENTARI
Tvoj stav je bitan. Dodaj komentar na ovu vijest ...


FACEBOOK
USKinfo.ba - Naše priče / Naša stvarnost?


USKinfo.ba
Izdvojene vijesti


COVID-19
Prikaz zaraženih u BiH i ostalim zemljama regije


POVEZANE VIJESTI


VIJEST SEDMICE


VIDEO SEDMICE

INFO BOX


Copyright © 2013 - 2020 | USKINFO PROMOCIJA d.o.o. | Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača!