VIDEO - Četverogodišnja Nejra iz Tuzle rasturila hit Petra Graše

...

VIDEO - Četverogodišnja Nejra iz Tuzle rasturila hit Petra Graše

Objavljeno na dan 13.06.2019 - 09:48 | Izvor: USKinfo.ba | radiosarajevo.ba


Iako su joj tek četiri i pol godine, talentirana Nejra Kalajlić iz Tuzle dobro zna što želi - pred ocem Almirom počne pjevati ono što joj se sviđa, a on brzo uhvati gitaru i tako nastaju izvedbe koje su na YouTubeu već prikupile na stotine hiljada pregleda, piše Index.hr.

Najnovija, obrada Grašine “Ako te pitaju”, u samo je sedam dana u virtualnom svijetu pregazila čak i neke aktualne domaće radijske hitove.

“S dvije i pol godine počela ju je privlačiti muzika, slušala bi dječje pjesmice na YouTubeu i pomalo pjevušila. Prva pjesmica je bila 'Wheel On the Bus' i tako je sve krenulo. Ona jednostavno počne pjevati neku pjesmu koja joj se sviđa, a većinu pjesama čuje od mene pošto se i ja bavim muzikom”, rekao je ponosni otac Almir.

I Nejrin 14-godišnji brat Aldin je mužički nadaren, a trenutno najviše voli svirati harmoniku, pa mala pjevačica oko sebe ima pregršt inspiracije za nove YouTube izvedbe kojih će, potvrdio nam je Almir, u naredno vrijeme biti još više.

KOMENTARI
Tvoj stav je bitan. Dodaj komentar na ovu vijest ...


FACEBOOK
USKinfo.ba - Naše priče / Naša stvarnost?


USKinfo.ba
Izdvojene vijesti

Copyright © 2013 - 2019 USKinfo.ba - Informativni portal | Web developed by IDK Studio - Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača!