VIDEO - Conor McGregor upao u Bellatorov kavez, napao sudiju i potukao se

Novi ispad

VIDEO - Conor McGregor upao u Bellatorov kavez, napao sudiju i potukao se

Objavljeno na dan 11.11.2017 - 10:51 | Izvor: USKinfo.ba | klix.ba


Irski MMA borac Conor McGregor ponovo je prezentovao svoju mračnu stranu i to na Bellator 187 eventu u Dublinu, gdje je nakon borbe jednog od njegovih timskih kolega bio u centru incidenta u kojem je fizički nasrnuo na sudiju Marca Goddarda.

Naime, nakon borbe u kojoj je slavio njegov kolega i bivši UFC borac Charlie Ward, McGregor je ušao u kavez proslaviti s njim.

Međutim, u jednom trenutku je, iz za sada nepoznatih razloga, McGregor fizički nasrnuo na sudiju borbe, inače jednog od najboljih svjetskih MMA sudija, Marca Goddarda.

Razlog napada nije poznat, ali odjednom se u kavezu našao veliki broj ljudi koji su počeli smirivati irsku MMA zvijezdu, koji je nakon toga uz ovacije publike odveden iz kaveza.

Nova snimka koja se pojavila dokazuje kako se ludilo McGregora nastavilo, jer je još jednom pokušao uskočiti u kavez, a nakon što ga je službena osoba pokušala spriječiti, istog je udario šakom u lice.

Ward je nakon toga preskočio ogradu i došao McGregoru s druge strane, nakon čega su nastavili slaviti s publikom.

KOMENTARI
Tvoj stav je bitan. Dodaj komentar na ovu vijest ...


FACEBOOK
USKinfo.ba - Naše priče / Naša stvarnost?


USKinfo.ba
Izdvojene vijesti


POVEZANE VIJESTI


VIJEST SEDMICE


VIDEO SEDMICE

INFO BOX


Copyright © 2013 - 2015 USKinfo.ba - Informativni portal | Web developed by IDK Studio - Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača!