VIDEO - ČOVIĆEV POSILNI PRIJETI S DODIKOVE TELEVIZIJE: ''Federacija BiH ide prema tome da umre u agoniji, država BiH također, nakon što to dvoje KOKNE, ostaje nam…''

BiH

VIDEO - ČOVIĆEV POSILNI PRIJETI S DODIKOVE TELEVIZIJE: ''Federacija BiH ide prema tome da umre u agoniji, država BiH također, nakon što to dvoje KOKNE, ostaje nam…''

Objavljeno na dan 16.01.2019 - 20:54 | Izvor: USKinfo.ba | slobodna-bosna.ba


Na privatno-režimskoj televiziji gostovao je delegat u Domu naroda Parlamentarne skupštine BiH, iz HSS-a BiH, Mario Karamatić.

Pored niza optužbi i prijetnji, čovjek koji godinama živi na račun države u razgovoru za ATV izgovorio je sljedeće:

" Sarajevo se kune u BiH, međutim zdušno radi na formiranju hrvatske republike Herceg-Bosne i osamostaljivanju Republike Srpske"!

"Pogledajte šta rade Bošnjaci u posljednje dvije-tri godine, problematizirali su gradnju Pelješkog mosta, pokretali reviziju tužbe protiv Srbije i, evo i cirkus koji su napravili sa obilježavanjem Dana Republike Srpske. Dakle, oni glume žrtve, ali odnosi u svijetu su se malo promjenili i ta priča im prolazi sve manje i manje".
 
"Funkcionalna u Bosni i Hercegovini ostaje Republika Srpske, ostaje Brčko distrikt, i ostaju županije. Federacija BiH ide pomalo prema tome da umre u agoniji, država BiH također. Nakon što to dvoje kokne u agoniji mi ostali trebamo vidjeti što i kako dalje"!

Svaki kometar je suvišan. Pametnom dosta!
PODIJELI OVU VIJESTKOMENTARI
Tvoj stav je bitan. Dodaj komentar na ovu vijest ...


FACEBOOK
USKinfo.ba - Naše priče / Naša stvarnost?


USKinfo.ba
Izdvojene vijesti


COVID-19
Prikaz zaraženih u BiH i ostalim zemljama regije


POVEZANE VIJESTI


VIJEST SEDMICE


VIDEO SEDMICE

INFO BOX


Copyright © 2013 - 2020 | USKINFO PROMOCIJA d.o.o. | Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača!