Marketing USKinfo.ba
VIDEO: Ćufurović ''pecnuo'' Vladu: Čujem da ste ministarstva prebacili u zgradu nekadašnje Una banke, zašto i koja cijena?

Skupština USK-a

VIDEO: Ćufurović ''pecnuo'' Vladu: Čujem da ste ministarstva prebacili u zgradu nekadašnje Una banke, zašto i koja cijena?

Objavljeno na dan 18.12.2020 - 12:44 | Izvor: USKinfo.ba |


U Bihaću je jučer održana 14-ta redovna sjednica Skupštine Unsko-sanskog kantona.

Na dnevnom redu, koji je dosta izmijenjen na onaj koji je utvrdio Kolegij Skupštine (izbačene tri tačke, dodane tri nove), našlo se trinaest tačaka.

Očekivano, najveću pažnju i raspravu izazvale su tačke koje su se ticale Univerziteta u Bihaću, "boračkog" zakona, ali i programa rada Skupštine USK-a, Odluke o privremenom finasiranju.

Međutim, zanimljivo je bilo i u toku postavljanja poslaničkih pitanja. Pitanje Ministarstvu poljoprivrede, vodoprivrede i šumarstva USK-a i Vladi USK-a/premijeru, tiče se navodnog preseljenja ministarstva i određenih ustanova u zgradu bivše Una banke.


ZABRANJENO KOPIRANJE SADRŽAJA
Napomena o autorskim pravima za tekst ovog članka

Ako neki drugi medij želi preuzeti dio (maksimalno trećinu) ovog autorskog teksta, dužan je kao izvor navesti portal USKinfo.ba i objaviti link pod kojim je objavljen naš tekst!

Ako neki drugi medij želi preuzeti kompletan autorski tekst, to može učiniti 24 sata nakon njegove objave, i to samo uz dozvolu uredništva portala USKinfo.ba, te je dužan objaviti link pod kojim je objavljen naš tekst.

U skladu sa Članom 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH napominjemo:

Značajna upotreba ili reprodukcija cijelog materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja autorskog prava, osim ako takva dozvola nije navedena u samom materijalu.PODIJELI OVU VIJESTKOMENTARI
Tvoj stav je bitan. Dodaj komentar na ovu vijest ...


FACEBOOK
USKinfo.ba - Naše priče / Naša stvarnost?


USKinfo.ba
Izdvojene vijesti


COVID-19
Prikaz zaraženih u Bosni i Hercegovini | Izvor: Klix.ba


POVEZANE VIJESTI


VIJEST SEDMICE


VIDEO SEDMICE

INFO BOX


Copyright © 2013 - 2020 | USKINFO PROMOCIJA d.o.o. | Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača!