VIDEO - Emina Minka Muftić: Moja najveća greška je što sam u vrijeme rata ostala u Sarajevu

BiH

VIDEO - Emina Minka Muftić: Moja najveća greška je što sam u vrijeme rata ostala u Sarajevu

Objavljeno na dan 15.04.2019 - 12:51 | Izvor: USKinfo.ba | oslobodjenje.ba


Za Face TV poznata bh. glumica govorila je o sebi, glumačkom radu, razočarenjima i uspjesima, ali je i priznala da je njena "najveća greška što je u vrijeme rata ostala u Sarajevu"

Emina Minka Muftić je glumica koja već dugo osvaja srca publike u predstavma, TV serijama i filmovima, dobitnica je brojnih nagrada, a svoje iskustvo i znanje dijeli i sa studentima na Akademiji scenskih umjetnosti u Sarajevu.

Važan segment u njenom životu je i humanitarni rad. Osim što je pokazala nevjerovatan uspjeh na glumačkoj sceni, Minka je snimila i muzički CD, te kao pjevačica nastupila na koncertima i programima različitih karaktera.

Taj CD samo je potvrda Minkinih muzičkih sposobnosti uz brojne glumačke koje je ostvarila u brojnim predstavama, TV serijama i kabaretskim programima.

Za Face TV govorila je o sebi, glumačkom radu, razočarenjima i uspjesima, ali je i priznala da je njena "najveća greška što je u vrijeme rata ostala u Sarajevu".

Međutim, smatra i da je to istovremeneo njena "najbolja - najveća životna greška", uprskos razočarenjima koja su stigla sa okončanjem rata, a zašto tako misli, saznajte u priloženom videu...

KOMENTARI
Tvoj stav je bitan. Dodaj komentar na ovu vijest ...


FACEBOOK
USKinfo.ba - Naše priče / Naša stvarnost?


USKinfo.ba
Izdvojene vijesti

Copyright © 2013 - 2019 USKinfo.ba - Informativni portal | Web developed by IDK Studio - Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača!