VIDEO - Emir Spahić igrao nogomet nakon deset mjeseci, objavio emotivnu poruku na Facebooku

BIVŠI KAPITEN ZMAJEVA

VIDEO - Emir Spahić igrao nogomet nakon deset mjeseci, objavio emotivnu poruku na Facebooku

Objavljeno na dan 13.07.2020 - 08:12 | Izvor: USKinfo.ba | klix.ba


Bivši kapiten nogometne reprezentacije BiH Emir Spahić nakon deset mjeseci ponovo je zaigrao nogomet, a na društvenoj mreži Facebook objavio je emotivnu poruku u kojoj se zahvalio svima koji su mu pomogli u procesu rehabilitacije.

Spahić je prošlog ljeta doživio tešku saobraćajnu nesreću kod Gacka, nakon čega je prebačen u bolnicu u Trebinju, a zatim i helikopterom hitno prebačen na KCUS u Sarajevu, gdje mu je ukazana pomoć.

Iako je njegovo stanje u jednom trenutku bilo teško, uspio se malo po malo oporavljati, a deset mjeseci nakon nesreće opet je zaigrao nogomet.

"Nakon više od deset mjeseci ponovno sam zaigrao nogomet. Prelijep osjećaj i ponos nakon teškog perioda pobijedili su strah i umor. 

Hvala KCUS-u, svim mojim ljekarima i sestrama, hvala mom Denisu, hvala Oružanim snagama BiH, hvala bolnicama Gacko i Trebinje, hvala doktoru Buhi, hvala NSBiH, hvala mom Kemi, hvala mom Muhamberu, mom Ismarku, mom Saketu, hvala mom Mirsi, hvala mojim kolegama koji su mi stalno bili 'na liniji', hvala svima vama što ste bili uz mene! Posebno hvala i izvinjenje mojoj užoj i široj porodici. Hvala Allahu što me je sačuvao", napisao je Spahić na svojoj Facebook stranici uz video s malog terena na kojem se vidi kako igra nogomet.

Spahić je nesreću doživio 30. augusta 2019. godine, a nakon nepunu godinu uspio se oporaviti i vratiti svoj život u koliko-toliko normalno stanje.
PODIJELI OVU VIJESTKOMENTARI
Tvoj stav je bitan. Dodaj komentar na ovu vijest ...


FACEBOOK
USKinfo.ba - Naše priče / Naša stvarnost?


USKinfo.ba
Izdvojene vijesti


COVID-19
Prikaz zaraženih u BiH i ostalim zemljama regije

Copyright © 2013 - 2020 | USKINFO PROMOCIJA d.o.o. | Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača!