VIDEO - Emotivni susret: Vojnik Oružanih snaga BiH vratio se iz Afganistana i iznenadio svoju kćerku

NAKON 7 MJESECI

VIDEO - Emotivni susret: Vojnik Oružanih snaga BiH vratio se iz Afganistana i iznenadio svoju kćerku

Objavljeno na dan 04.01.2020 - 19:57 | Izvor: USKinfo.ba | klix.ba


Za porodice vojnika Oružanih snaga Bosne i Hercegovine 3. januar bio je važan dan. Nakon sedam mjeseci mirovne misije u Afganistanu vojnici su se vratili kući svojim porodicama.

Jedan emotivni susret takvog povratka snimila je vojnikova sestra, a na videu se vidi kako djevojčica otvara vrata svome ocu i trči mu u zagrljaj.

Vojnik OS BiH Rasim Salihagić prvi put je bio odvojen od kćerke sedam mjeseci.

"Najteže mu je palo što je bio odvojen od nje pa iako su svaki dan bili u kontaktu ništa nije moglo zamijeniti njen topli zagrljaj. Snimak je još jedan dokaz neizmjerne ljubavi između oca i kćerke", kazala nam je vojnikova sestra.

Pripadnici pješadijske jedinice Oružanih snaga Bosne i Hercegovine vratili su se jučer iz misije "Odlučna podrška" Afganistan.

Ova jedinica Oružanih snaga BiH svoju misiju realizovala je u skladu sa Odlukom Predsjedništva Bosne i Hercegovine, u sastavu Oružanih snaga SAD-a, Koalicionih snaga u Islamskoj Republici Afganistan.

Ova misija pokazala spremnost pripadnika Oružanih snaga BiH da učestvuju u međunarodnim misijama rame uz rame sa multinacionalnim snagama.

KOMENTARI
Tvoj stav je bitan. Dodaj komentar na ovu vijest ...


FACEBOOK
USKinfo.ba - Naše priče / Naša stvarnost?


USKinfo.ba
Izdvojene vijesti

Copyright © 2013 - 2019 USKinfo.ba - Informativni portal | Web developed by IDK Studio - Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača!