VIDEO - Hadžifejzović oštro Izetbegoviću: Dodik i Čović te ismijavaju, a ti im daješ sve

BiH

VIDEO - Hadžifejzović oštro Izetbegoviću: Dodik i Čović te ismijavaju, a ti im daješ sve

Objavljeno na dan 24.05.2021 - 06:19 | Izvor: USKinfo.ba | radiosarajevo.ba


Novinar i urednik Senad Hadžifejzović u Centralnom dnevniku Face TV oštro je odgovorio lideru SDA Bakiru Izetbegoviću koji je danas na pres-konferenciji, na pitanje zbog čega ne dolazi u njegovu emisiju, kazao da želi status u emisiji, najmanje kao prema srbijanskim političarima.

"Pozdravite Senada. Nadam se da ako budem imao priliku da budem gost kod Senada Hadžifejzovića da će me tretirati onako kako tretira srbijanske i srpske predstavnike - odnosno, da će mi dopustiti da govorim", kazao je Izetbegović

Hadžifejzović je potom podsjetio Izetbegovića da je u januaru 2017. godine, kada je posljednji put bio u studiju ove televzije imao uslov da dobije sva pitanja unaprijed.

Između ostalog Hadžifejzović je rekao i sljedeće:"Nisam ja snishodljivo dao Dodiku i Čoviću domove naroda. Ključeve od kuće. Sada kukaš zbog svoje snishodljivosti. Ti si snishodljivo donji u koaliciji sa Dodikom i Čovićem. Zafrkavaju te, ismijavaju te. Sve im daješ. Daješ im više nego li sebi ili svom narodu, a o državi da ne govorim.

Ti si snishodljiov prema Srbima, Srbijancima i Hrvatima, ali ću te ispraviti jer ne znaš da se izražavaš precizno, ne prema tim narodima, već prema njihovim liderima.

Ti si definicija snishodljivosti, mekoće, neznanja, poniznosti. Gubitnik. Ali, nisi ti bitan već mi, izgubit ćemo i gubimo zbog tebe i tvoje snishodljivosti."

Dodao je da je snishodljivo dogovoreno da Izetbegović HDZ-u daje milijarde, Mostar, finansijsku vertikalu, preko države do kantona.

Decenijama daješ Mostar Čoviću. Zato što je nekada davno, snishodljivo dogovoreno da je Mostar HDZ-ov", kazao je Hadžifejzović između ostalog.
PODIJELI OVU VIJESTKOMENTARI
Tvoj stav je bitan. Dodaj komentar na ovu vijest ...


FACEBOOK
USKinfo.ba - Naše priče / Naša stvarnost?


USKinfo.ba
Izdvojene vijesti


COVID-19
Prikaz zaraženih u Bosni i Hercegovini | Izvor: Klix.ba

Copyright © 2013 - 2020 | USKINFO PROMOCIJA d.o.o. | Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača!