VIDEO - Hoće li bihaćki penzioneri ogrijev dobiti do grijne sezone?

USK

VIDEO - Hoće li bihaćki penzioneri ogrijev dobiti do grijne sezone?

Objavljeno na dan 15.08.2021 - 12:12 | Izvor: USKinfo.ba | rtvusk.ba | Foto:Rtvusk


 - U bihaćkom naselju Jezero -Privilica penzionerima, koji su se prijavili ŠPD-u „ Unsko-sanske šume“, još uvijek nije isporučen ogrjev, ističe predsjednik ove mjesne zajednice. 

Svakodnevno zaprima žalbe svojih sugrađana. Od 456 ovdje registriranih penzionera, oko 150 nabavlja drva od Unsko-sanskih šuma

- U bihaćkoj podružnici „Unsko-sanske šume“ kažu, nema kašnjenja u isporuci. Krajnji rok je oktobar,  do kada je ovo javno poduzeće u obavezi dostaviti ogrjev penzionerima ali i ostalim kategorijama sa kojima su potpisani ugovori. 

Drva će ipak puno prije ovog datuma stići, s tim da su mnogima od njih u Bihaću već isporučena a tome se uskoro mogu nadati i penzioneri Privilice, kazao nam je u telefonskom  razgovoru upravnik bihaćke Šumarije Muhidin Hadrović. Da će Šume ove, kao što su to činile i prethodnih godina na vrijeme isporučiti ogrjev kupcima, potvrđuje i direktor preduzeća Šerif Kaljiković. Slaže se da se povremeno javljaju kašnjenja u dinamici isporuke,   ali se isto tako ubrzo i nadoknadi u narednom periodu.
PODIJELI OVU VIJESTKOMENTARI
Tvoj stav je bitan. Dodaj komentar na ovu vijest ...


FACEBOOK
USKinfo.ba - Naše priče / Naša stvarnost?


USKinfo.ba
Izdvojene vijesti


COVID-19
Prikaz zaraženih u Bosni i Hercegovini | Izvor: Klix.ba

Copyright © 2013 - 2020 | USKINFO PROMOCIJA d.o.o. | Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača!