VIDEO - Ispovijest kanibala iz Bosanske Krupe

KRIVNI DELIKTI NA "FTV"

VIDEO - Ispovijest kanibala iz Bosanske Krupe

Objavljeno na dan 04.03.2020 - 09:02 | Izvor: USKinfo.ba | fokus.ba


“Nisam puno mog'o ni spacat’, tol'ki je strah u mene bio, vidiš kol'ko sam omršavio i dršćem i sve. 

Nije mi dalo, borio sam se sa tim k'o da je sve začarano ovo okolo. Što su se psi pojavljivali, što vrane, što ptice, vidite oblake, sve nešto ima povezano. 

A bio je i ćuko jedan mali sa mnom, koji me je isto navodio da to radim”, ispričao je tokom davanja iskaza na mjestu užasnog zločina u selu Velići, u Bosanskoj Krupi Sabahudin Velić, sin Nasihe, koju je prvo ubio a potom po vlastitom priznanju njeno tijelo pojeo.

Bio je tih mladić, nenametljiv, posljednjih godina rijetko izlazio s društvom. U mladosti je izgubio djevojku, utopila se u Uni.

Okrenuo se vjeri, više nego ikad prije i sopstvenom tumačenju jave i snova koje ga je odvelo u tamu. Šta se dogodi kada razum zakaže? Kako je nestala majka? U kakvoj su vezi, oblaci, vrane i psi? Kako su istražitelji došli do ubice, kako do žrtve i šta svjedoče o ubistvu sa jasnim elementima kanibalizma, donosio nova epizoda serijala Krvni delikti na Federalnoj TV.

Pogledajte priču o jednom od najstravičnijih zločina koji se desio u BiH, uz upozorenje da snimka koja slijedi sadrži uznemirujuće scene…
PODIJELI OVU VIJESTKOMENTARI
Tvoj stav je bitan. Dodaj komentar na ovu vijest ...


FACEBOOK
USKinfo.ba - Naše priče / Naša stvarnost?


USKinfo.ba
Izdvojene vijesti


COVID-19
Prikaz zaraženih u BiH i ostalim zemljama regije


POVEZANE VIJESTI


VIJEST SEDMICE


VIDEO SEDMICE

INFO BOX


Copyright © 2013 - 2020 | USKINFO PROMOCIJA d.o.o. | Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača!