VIDEO - J. Lo objavila video kako vježba, i samo gledanje će vas preznojiti

Instagram

VIDEO - J. Lo objavila video kako vježba, i samo gledanje će vas preznojiti

Objavljeno na dan 02.07.2019 - 09:54 | Izvor: USKinfo.ba | radiosarajevo.ba


Jennifer Lopez i njen zaručnik Alex Rodriguez jedan su od najfit holivudskih parova. Nije tajna da iznimnu pažnju posvećuju izgledu i da je on rezultat pomno planirane prehrane i intenzivnih treninga.

U novom videu otkrila je da izvodi brojne vježbe koje će vas dobro oznojiti već samim gledanjem.

“Osjećam se dobro kad vježbam. Morate se motivirati”, poručila je.

Baratanje teškim užetom, dizanje utega i guranje tereta samo su mali dio rutine poznatog para, a trening završavaju istezanjem i krioterapijom, metodom zamrzavanja koja je prilično ekstremna. Naime, brojne osobe poput glumca Marka Wahlberga, tvrde da im strategija hlađenja tijela nakon vježbanja pomaže da postignu formu života.

Kad nisu u teretani u kojoj se pretvaraju u prave zvijeri, J.Lo i Rodriguez se prihvaćaju raznih izazova poput desetodnevnog bez ugljikohidrata i šećera.

Iako im nije bilo jednostavno odreći se omiljenih namirnica, izdržali su iako su bili stalno gladni. Slavna pjevačica to je učinila kako bi dovela tijelo do savršenstva za ulogu striptizete u filmu Hustlers, prenosi Index.

KOMENTARI
Tvoj stav je bitan. Dodaj komentar na ovu vijest ...


FACEBOOK
USKinfo.ba - Naše priče / Naša stvarnost?


USKinfo.ba
Izdvojene vijesti

Copyright © 2013 - 2019 USKinfo.ba - Informativni portal | Web developed by IDK Studio - Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača!