VIDEO - Karma je čudo: Ako voziš BMW čuvaj se bahatog vozača iste marke automobila

Rusija

VIDEO - Karma je čudo: Ako voziš BMW čuvaj se bahatog vozača iste marke automobila

Objavljeno na dan 09.07.2019 - 14:13 | Izvor: USKinfo.ba | radiosarajevo.ba


Ako ste misliIi da prema vozačima BMW-a postoje predrasude samo na našim prostorima – varate se.

Ruski portal koji je objavio snimak incidenta u Moskvi, prije opisa događaja, objasnio je svojim čitateljima da je prema vozačima BMW-a u javnosti formirano "posebno mišljenje" zbog njihove često izražene želje da vole demonstrirati brzinu i snagu (neki bi rekli – bahatost).

Bilo kako bilo, prije nekoliko dana u Moskvi se desio zanimljiv udes u kojem su učestvovala dvojica vozača BMW-a. Snimak počinje scenom iz obične gradske vožnje koju narušava uključenje vozača BMW-a X6 s parkirališta na cestu.

Vozač "X-šestice" sve je uradio po propisima ne ugrožavajući druge učesnike u saobraćaju. Odjednom, na desnoj strani, još jedan BMW, ovaj put serije 5, pokušava bahato da se uvuče.

Vozač automobila s kamerom mu to ne dozvoljava što osobu za upravljačem BMW-a "petice" natjera da pokaže svoju "superiornost". Naglo ubrza, ne primijetivši da je ispred njega X6 stao u namjeri da skrene lijevo. Uslijedio je bliski susret dva BMW-a…

KOMENTARI
Tvoj stav je bitan. Dodaj komentar na ovu vijest ...


FACEBOOK
USKinfo.ba - Naše priče / Naša stvarnost?


USKinfo.ba
Izdvojene vijesti

Copyright © 2013 - 2019 USKinfo.ba - Informativni portal | Web developed by IDK Studio - Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača!