Marketing USKinfo.ba
VIDEO - Keanu Reeves, jedini čovjek koji zna odgovor na najteže pitanje na planeti

Gigant

VIDEO - Keanu Reeves, jedini čovjek koji zna odgovor na najteže pitanje na planeti

Objavljeno na dan 18.05.2019 - 19:55 | Izvor: USKinfo.ba | radiosarajevo.ba


U emisiji The Late Show Stephena Colberta ovih dana gostovao je Keanu Reeves, a zbog jedne rečenice je, po ko zna koji put, potvrdio status najomiljenije slavne osobe na planeti Zemlji.

Naime, Keanu, kojeg ovih dana možete gledati u Cinema Cityju u novom nastavku franšize o Johnu Wicku, je dao najtačniji odgovor na jedno od najtežih pitanja ikada - a to je šta se desi nakon što umremo...

U jednom trenutku on i Colbert počeli su da pričaju o umjetnosti i filozofiji.

Glumac je pokušao da objasni radnju filma Bill & Ted u kojem dva lika treba da napišu pjesmu od koje zavisi opstanak našeg univerzuma. "Ako ne uspiju, to je kraj svemira, to je kraj vremensko-prostornog kontinuuma", kazao je Reeves.

Legendarni voditelj ga je zatim pitao šta misli da se dešava nakon smrti. Keanu je malo razmislio i rekao: “Znam da ćemo onima koji nas vole nedostajati.”

Nakon toga nastao je tajac, voditelj je deset sekundi ćutao...a uslijedila je opšta euforija na društvenim mrežama, čiji su korisnici iskazali beskompromisno poštovanje prema, kako se čini, najneiskvarenijem celebrityju u historiji celebrityja.

Činjenica je i da, nažalost, niko ne poznaje tematiku od Keana koji je izgubio nekoliko najbližih ljudi u životu.

Otac ga je napustio kada je imao samo tri godine, pa se često selio sa porodicom i promijenio je čak četiri srednje škole. Tada je patio i od disleksije, poremećaja pažnje.

Godine 1998. zatekla ga je još jedna tragedija. Sa svojom tadašnjom djevojkom Jennifer Syme čekao je dijete, ali su bebu izgubili u osmom mjesecu trudnoće. To je rezultiralo i raskidom veze, a posle godinu i po dana ona je poginula u saobraćajnoj nesreći...

Malo je poznata i činjenica da je Reeves zakonski staratelj svoje sestre koja se duže od decenije bori sa leukemijom. Tokom njene borbe s opakom bolešću, glumac je pokrenuo niz humanitarnih inicijativa i često je donirao veće svote bolnicama i kampanjama s istim ciljem.TAGOVI

PODIJELI OVU VIJESTKOMENTARI
Tvoj stav je bitan. Dodaj komentar na ovu vijest ...


FACEBOOK
USKinfo.ba - Naše priče / Naša stvarnost?


USKinfo.ba
Izdvojene vijesti


COVID-19
Prikaz zaraženih u BiH i ostalim zemljama regije


POVEZANE VIJESTI


VIJEST SEDMICE


VIDEO SEDMICE

INFO BOX


Copyright © 2013 - 2020 | USKINFO PROMOCIJA d.o.o. | Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača!