VIDEO - Khabibov otac opet organizovao borbe s medvjedima, dječak spašavao živu glavu

PO UZORU NA SINA

VIDEO - Khabibov otac opet organizovao borbe s medvjedima, dječak spašavao živu glavu

Objavljeno na dan 18.02.2019 - 13:29 | Izvor: USKinfo.ba | fokus.ba


Dobro je poznato da se UFC prvak Khabib Nurmagomedov kao dječak pripremao tako što borio u parteru s mladim medvjedom. Takvu tradiciju u Dagestanu uveo je njegov otac Abdulmanap Nurmagomedov, čiji je sin preko Conora McGregora dotaknuo zvijezde i postao najbolji na svijetu.

Veliki uspjeh Khabiba probudio je veliku želju kod tamošnje djece da i oni postanu kao njihov idol, pa je tako jedan od njih također morao u borbu s medvjedom.

“Tako je počeo trening naše braće. Ovo je dobar primjer puta kako do najvećih nagrada”, napisao je u opisu videa Abdulmanap.

Međutim, da nije u pitanju baš bezazlena situacija svjedoči i trenutak kada je dječak doslovno morao spašavati svoju glavu jer ga je medvjed pokušao ujesti, a uz to ga je i vukao zubima za džemper.

Na sreću, situacija je kontrolisana sa strane, gdje su se Nurmagomedov stariji i ostali zabavljali dok je dječak vodio borbu s medvjedom.

KOMENTARI
Tvoj stav je bitan. Dodaj komentar na ovu vijest ...


FACEBOOK
USKinfo.ba - Naše priče / Naša stvarnost?


USKinfo.ba
Izdvojene vijesti

Copyright © 2013 - 2015 USKinfo.ba - Informativni portal | Web developed by IDK Studio - Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača!