VIDEO: Krizni štab USK-a preporučuje da se otkaže Una regata - Evo uslova za održavanje sportskih manifestacija

Koronavirus

VIDEO: Krizni štab USK-a preporučuje da se otkaže Una regata - Evo uslova za održavanje sportskih manifestacija

Objavljeno na dan 08.07.2020 - 13:45 | Izvor: USKinfo.ba |


Prije otprilike pola sata, završila je sjednica Operativne grupe za koordinisanje migrantskom krizom u Unsko-sanskom kantonu, koja se danas održala u zgradi Vlade USK-a u Bihaću.

Nakon što je ministrica zdravstva medijima i javnosti predstavila zaključke sa današnje sjednice, osvrnula se i na jučerašnju online sjednicu Kriznog štaba federalnog ministarstva zdravstva.

Govoreći o sjednici, ministrica je rekla kako su pokušali riješiti određene nejasnoće i upite, između ostalog i za održavanje Una regate. Preporuka kantonalnog Kriznog štaba je da se Una regata otkaže zbog opasnosti od mogućeg širenja koronavirusa.

Također, ministrica je govorila i o održavanju sportskih manifstacija, odnosno uslova i preporuka koje treba ispoštovati.

U izjavi za USKinfo.ba detaljnije.


ZABRANJENO KOPIRANJE SADRŽAJA
Napomena o autorskim pravima za tekst ovog članka

Ako neki drugi medij želi preuzeti dio (maksimalno trećinu) ovog autorskog teksta, dužan je kao izvor navesti portal USKinfo.ba i objaviti link pod kojim je objavljen naš tekst!

Ako neki drugi medij želi preuzeti kompletan autorski tekst, to može učiniti 24 sata nakon njegove objave, i to samo uz dozvolu uredništva portala USKinfo.ba, te je dužan objaviti link pod kojim je objavljen naš tekst.

U skladu sa Članom 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH napominjemo:

Značajna upotreba ili reprodukcija cijelog materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja autorskog prava, osim ako takva dozvola nije navedena u samom materijalu.PODIJELI OVU VIJESTKOMENTARI
Tvoj stav je bitan. Dodaj komentar na ovu vijest ...


FACEBOOK
USKinfo.ba - Naše priče / Naša stvarnost?


USKinfo.ba
Izdvojene vijesti


COVID-19
Prikaz zaraženih u BiH i ostalim zemljama regije


POVEZANE VIJESTI


VIJEST SEDMICE


VIDEO SEDMICE

INFO BOX


Copyright © 2013 - 2020 | USKINFO PROMOCIJA d.o.o. | Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača!