VIDEO: Ministar Kljajić o snimku iz Miralu: Unutrašnja kontrola će ispitati je li bilo prekomjerne upotrebe sile

Ministar unutrašnjih poslova USK-a

VIDEO: Ministar Kljajić o snimku iz Miralu: Unutrašnja kontrola će ispitati je li bilo prekomjerne upotrebe sile

Objavljeno na dan 20.05.2020 - 13:28 | Izvor: USKinfo.ba |


Na Youtube-u se jučer pojavio snimak za koji se tvrdi da je nastao u kampu Miral u mjesecu maju, a na kojem se vidi upotreba sile od strane uniformisanih policajaca prema migrantu.

Iako smo još jučer uputili mail na adresu Ministrastva unutrašnjih poslova i pokušali saznati da li su upoznati sa slučajem, te da li mogu potvrditi autentičnost snimka, odnosno da li su na snimku službenici MUP-a USK-a i da li se zaista ovakav događaj odigrao u kampu, kako i piše u opisu video materijala.

Ipak, prije odgovora putem maila, ministar Nermin Kljajić dao je izjavu za USKinfo.ba u kojoj je komentarisao pomenuti snimak.


ZABRANJENO KOPIRANJE SADRŽAJA
Napomena o autorskim pravima za tekst ovog članka

Ako neki drugi medij želi preuzeti dio (maksimalno trećinu) ovog autorskog teksta, dužan je kao izvor navesti portal USKinfo.ba i objaviti link pod kojim je objavljen naš tekst!

Ako neki drugi medij želi preuzeti kompletan autorski tekst, to može učiniti 24 sata nakon njegove objave, i to samo uz dozvolu uredništva portala USKinfo.ba, te je dužan objaviti link pod kojim je objavljen naš tekst.

U skladu sa Članom 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH napominjemo:

Značajna upotreba ili reprodukcija cijelog materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja autorskog prava, osim ako takva dozvola nije navedena u samom materijalu.PODIJELI OVU VIJESTKOMENTARI
Tvoj stav je bitan. Dodaj komentar na ovu vijest ...


FACEBOOK
USKinfo.ba - Naše priče / Naša stvarnost?


USKinfo.ba
Izdvojene vijesti


COVID-19
Prikaz zaraženih u Bosni i Hercegovini | Izvor: Klix.ba

Copyright © 2013 - 2020 | USKINFO PROMOCIJA d.o.o. | Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača!