VIDEO: Mirel Bratić, predstavnik mladih NiP Bosanska Krupa: Boriću se za mlade, veća izdvajanja za sport i sportsku dvoranu!

Lokalni izbori 2020

VIDEO: Mirel Bratić, predstavnik mladih NiP Bosanska Krupa: Boriću se za mlade, veća izdvajanja za sport i sportsku dvoranu!

Objavljeno na dan 20.10.2020 - 11:30 | Izvor: USKinfo.ba | Plaćeno oglašavanje


Peti je dan predizborne kampanje za Lokalne izbore koji će se održati 15-tog novembra ove godine.

Na izborima za lokalni nivo vlasti, prvi put je i novi politički projekat Narod i pravda.

Tim povodom, posjetili smo Bosansku Krupu, te odradili intervju sa predsjednikom mladih Narod i pravda, Mirelom Bratićem.

Ukoliko dobijem vaše povjerenje u naredne četiri godine, svu svoju energiju ću usmjeriti da sport u našoj općini podignem na viši nivo, da se obezbjedi više sredstava za sport iz budžeta i da se konačno izgradi sportska dvorana, jer mladi sportisti su to odavno zaslužili, a i svi ostali stanovnici naše općine, kazao je između ostalog Bratić.


ZABRANJENO KOPIRANJE SADRŽAJA
Napomena o autorskim pravima za tekst ovog članka

Ako neki drugi medij želi preuzeti dio (maksimalno trećinu) ovog autorskog teksta, dužan je kao izvor navesti portal USKinfo.ba i objaviti link pod kojim je objavljen naš tekst!

Ako neki drugi medij želi preuzeti kompletan autorski tekst, to može učiniti 24 sata nakon njegove objave, i to samo uz dozvolu uredništva portala USKinfo.ba, te je dužan objaviti link pod kojim je objavljen naš tekst.

U skladu sa Članom 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH napominjemo:

Značajna upotreba ili reprodukcija cijelog materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja autorskog prava, osim ako takva dozvola nije navedena u samom materijalu.PODIJELI OVU VIJESTKOMENTARI
Tvoj stav je bitan. Dodaj komentar na ovu vijest ...


FACEBOOK
USKinfo.ba - Naše priče / Naša stvarnost?


USKinfo.ba
Izdvojene vijesti


COVID-19
Prikaz zaraženih u Bosni i Hercegovini | Izvor: Klix.ba

Copyright © 2013 - 2020 | USKINFO PROMOCIJA d.o.o. | Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača!